עוגיות בריאות משגעות – טבעוניות, ללא גלוטן וממותקות בהמתקה טבעית

עוגיות אימאל'ה – ללא גלוטן, ללא סוכר, בהמתקה טבעית, בהכנה של דקותיים ואפייה של 12 דקות, בניחוחות וניל, קינמון ופינוקי שוקולד צ’יפס אגוזים וכל מה שתבחרו.
אתם לא מתארים לעצמכם, כמה שאני אוהבת (לפעמים) להכין מתכונים, שהם ללא וללא וללא, והם יוצאים כל כך מופלאים, שאני כולי מקפצצת, מתרגשת, מחלקת טעימות, מחכה לתגובות, כי להכין מתכונים מאתגרים יותר ופחות בנאלים, הם שמחה ובעיקר אם התוצאה שווה הכל כולל את ההכנות, הניסיונות.

כן, אלו הן, עוגיות, ללא גלוטן, ללא קמח, ללא סוכר,
ועם כל כך הרבה טעם, פינוק, חיבוק, שאין סיבה, שלא להצמיד אותן חזק, ולהוסיף אותן למתכוני הבית, כאלה, שכל כך קל מהיר וזריז להכין אותן.

עוגיות בריאות משגעות – טבעוניות, ללא גלוטן וממותקות בהמתקה טבעית

(18 עוגיות)

המתכון:

המצרכים:

5 כפות חמאת פיסטוק/שקדים/קשיו/גרעיני דלעת

1 כוס קוואקר גרוס דק דק

3/4 כוס שקדים טחונים

1 כפית  אבקת אפיה ועוד קצת

טיפה של מלח

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית תמצית וניל

5 כפות סירופ מייפל טבעי/סילאן טבעי

1/2 כוס שוקולד צ’יפס/אגוזים קצוצים/מיקס שלהם

אופן ההכנה:

את התנור נחמם ל 180 מעלות.

בקערה נוחה, נערבב את כל המצרכים.

הבצק מעט פירורי, מעט דביק.

לכסות ולתת לו לנוח כ 10 דקות.

נרפד תבנית תנור בנייר אפייה אקולוגי.

נרטיב עם מעט מים את הידיים, נכדרר כדורים קטנים מכדור פינג פונג. נשטח מעט, תציצו בתמונות.תשאירו רווח קטן ביניהן, הם מעט גדלות עם האפייה.חשוב שהידיים תהיינה לחות, ככה נוח לכדרר ולשטח אותן.

נאפה 12-14 דקות. העוגיות זהובות, מעט מעט רכות, אם הן קטנות אז 12 דקות יספיקו, אם מעט גדולות יותר, 14 דקות.

להוציא, לתת להתקרר ולהתייצב.

רציתי לכתוב איך כדאי לשמור אותן, בעיקר מה שחשוב, זה אולי להחביא חצי מהכמות, במחבוא טוב טוב…כדי שיהיה עתיד!

יאללה תכינו, תהנו, תצלמו, תתיגו ותשלחו י את התוצאה!

בואו להצטרף אלי: עדיסטוש, הרבה הרבה קורה ומתרחש שם