
עוגיות בריאות משגעות – טבעוניות, ללא גלוטן וממותקות בהמתקה טבעית
עוגיות אימאל'ה – ללא גלוטן, ללא סוכר, בהמתקה טבעית, בהכנה של דקותיים ואפייה של 12 דקות, בניחוחות וניל, קינמון ופינוקי שוקולד צ’יפס אגוזים וכל מה שתבחרו.
אתם לא מתארים לעצמכם, כמה שאני אוהבת (לפעמים) להכין מתכונים, שהם ללא וללא וללא, והם יוצאים כל כך מופלאים, שאני כולי מקפצצת, מתרגשת, מחלקת טעימות, מחכה לתגובות, כי להכין מתכונים מאתגרים יותר ופחות בנאלים, הם שמחה ובעיקר אם התוצאה שווה הכל כולל את ההכנות, הניסיונות.
כן, אלו הן, עוגיות, ללא גלוטן, ללא קמח, ללא סוכר,
ועם כל כך הרבה טעם, פינוק, חיבוק, שאין סיבה, שלא להצמיד אותן חזק, ולהוסיף אותן למתכוני הבית, כאלה, שכל כך קל מהיר וזריז להכין אותן.


עוגיות בריאות משגעות – טבעוניות, ללא גלוטן וממותקות בהמתקה טבעית
(18 עוגיות)
המתכון:
המצרכים:
5 כפות חמאת פיסטוק/שקדים/קשיו/
1 כוס קוואקר גרוס דק דק
3/4 כוס שקדים טחונים
1 כפית אבקת אפיה ועוד קצת
טיפה של מלח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית תמצית וניל
5 כפות סירופ מייפל טבעי/סילאן
1/2 כוס שוקולד צ’יפס/אגוזים קצ
אופן ההכנה:
את התנור נחמם ל 180 מעלות.
בקערה נוחה, נערבב את כל המצרכי
הבצק מעט פירורי, מעט דביק.
לכסות ולתת לו לנוח כ 10 דקות.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה אק
נרטיב עם מעט מים את הידיים, נכ
נאפה 12-14 דקות. העוגיות זהובו
להוציא, לתת להתקרר ולהתייצב.
רציתי לכתוב איך כדאי לשמור אותן, בעיקר מה שחשוב, זה אולי להחביא חצי מהכמות, במחבוא טוב טוב…כדי שיהיה עתיד!
יאללה תכינו, תהנו, תצלמו, תתיגו ותשלחו י את התוצאה!
בואו להצטרף אלי: עדיסטוש, הרבה הרבה קורה ומתרחש שם


היי,
במה ניתן להשתמש במקום המיפל/סילאן.
תחליף המתאים לסכרתיים?
הי, כל תחליף אחר שאת רגילה לאפות איתו, חשוב לשים לב לכמות הנוזלים.
מעולות! הכנתי אתמול , הילדים והאיש התנפלו! מזל שהכנתי כמות כפולה:)
ענבל, תענוג, שמחה שאהבתם!
חמאת בוטנים גם סבבה?
כן גם סבבה
עוגיות מאוד טעימות. סופסופ, אחרי שנים ללא גלוטן!
נהדר רחל, שמחה שאהבת!!
בהחלט, גם