עוגיות טבעוניות ענקיות – עוגיפלצת – שוקו ניל, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית, טעימות ובריאות
קבלו את השיגעון הבא – עוגי ועוד איזה עוגיפלצת
עוגיות כאלה – טרם טעמתי
וגם טרם הכנתי
והאמת שהתוצאה המדהימה המשמחת הטעימה הקראנצ'ית
התקבלה מניסיון שלא צלח – מצד אחד
ומהצד השני – עליתי על דרך הכנה ותוצאה שאלוהי העוגיות נגע בהם – גם
מזכירות את עוגיות התחרה, את עוגיות השוקולד צ'יפס האמריקאיות
הן גם צ'ואיות וגם קראנצ'יות
גם פריכות וגם רכות
והטעם ממממ…
והריח ייייייי…
והיופי???
והן ללא גלוטן וללא קמחים, הן בריאות וטובות, הן העוגיות שלכם, גם שלכם, שלנו של כולנו – מעכשיו ועד עולמי העוגיות
שמרו לכם את המתכון!

עוגיות טבעוניות ענקיות – עוגיפלצת – שוקו ניל, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית, טעימות ובריאות
8 עוגיות ענקיות בקוטר 12-13 ס"מ

המתכון:
מה צריך?

1 כוס ורבע קמח שיבולת שועל* (טחון טרי בבית)
3/4 כוס קמח שקדים* (טחון טרי בבית)
2 כפות חמאת שקדים
3 כפות שמן קוקוס במצב נוזלי
1 כפית תמצית וניל
1/2-3/4 חלב צמחי – שיבולת שועל ביתי / סויה ** (מסבירה עוד על הכמות והסמיכות בהמשך)
3/4 כוס סוכר קוקוס / דמררה טבעי
1 כף שטוחה אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה
קורט מלח
2 כפות נוטלה ביתית

אופן ההכנה:
בקערה לערבב את כל רשימת המצרכים היבשים
להוסיף את הרטובים – את החלב הצמחי בהדרגה
לערבב טוב עד שלא יהיו גושים
נוצרת בלילה סמיכה – וככה היא צריכה להיות
זהו לא בצק
אחרי כמה דקות הבלילה מסמיכה מכיוון שהקמחים סופגים את הנוזלים
לכן יש צורך להוסיף** עוד קצת מהחלב עד לסמיכות פנקייקית
זה הזמן לחמם תנור ל 180 מעלות
לרפד תבנית תנור גדולה או שתיים בנייר אפייה אקולוגי, לשמן אותו
נחזור לבלילת העוגיות, נחלק לשניים, מחצית נעביר לקערה נוספת ואליה נוסיף את ממרח הנוטלה הביתית
(ממליצה מאד להתנסות בהכנה שלה – מהירה ופשוטה ומשגעת)
נערבב עד שכולה נהיית שוקולדית
זה הזמן להכין את העוגיות עצמן
עם 2 כפות – אחת לבלילה הבהירה והשנייה לשוקולדית
נערום כף גדושה מהבהירה, וממש לצידה, לחבר אותם את השוקולדית
ליצור את המראה העגול ואם אפשר ששולי העוגייה יהיה עגול
ניתן ליצור צורות מעניינות כמו יין ויאן…לנסות
והגובה זהה בכל העוגייה
לא לדקק אותן מדי
חשוב לקחת בחשבון העוגיות משטחות מאד, נהיות דקות, לכן להשאיר המון מקום בתבניות
כדי שלא יידבקו
לכן המלצתי להשתמש בשתי תבניות
להכניס אותן לאפייה – עד שיציבות וזהובות
18-22 דקות פחות או יותר – תלוי גודל ועובי
להוציא לתת להתקרר
לנתק בעדינות מנייר האפייה
ולהעביר לקופסה שטוחה ניתן עם נייר אפייה ביניהן כדי שלא ידבקו

זהו
יש לכם
עוגיות משגעות
טעימות בריאות
מפנקות
פה אני שמה קישור לסרטון ההכנה, חשוב, כדי להבין ולראות את הכנת הבלילה, הסמיכות שלה והמקסימות של העוגיות הללו:לסרטון ההכנה
—————————————————————————————————————————————————————————–
* *ממליצה תמיד לטחון לבד – לטחון בבית לטחון טרי 'נקי' והרבה יותר זול
טחנו בבית בצ׳יק לפי הצורך

ועוד יותר ממליצה להשקיע בבלנדר איכותי – שיודע לעשות את העבודה כמו שצריך – בלנדר ייעודי – אחת ולתמיד שווה השקעה – ואיתו ניתן להכין ה כ ל – מטחינת קמחים, הכנת גבינות וממרחים מאגוזים וגרעינים, שייקים קטיפה, גלידות, מרקים, בצקים יסססס – לשדרוג חובה במטבח – לייעול בריאות הוזלה וכו' – זה זה!

מוזמנים להתייעץ איתי איזה בלנדר לבחור!
ויש לכם קופון הנחה – 10% !!! זה נפלא ושווה

תשתמשו בקופון AS10 ואיתו יש לכם 10% הנחה סופר שווה,
כנסו לקישור הבא תבחרו לכם, יש מבחר ומגוון גם של מחירים, ושוב אשמח לעזור בבחירה – שלחו לי הודעה בפייסבוק או באינסטגרם.
לרכישה ובחירת בלנדר מטורף לשדרוג המטבח שלכם
זהו הקישור לרכישת הבלנדרים – במגוון מחירים, עם הסדרי תשלום מעולים, ובנוסף ההנחה עם הקופון,
תכף פסח בא – מתנה נהדרת לשיפור ושדרוג האפייה הבישול הכנת האוכל – הבריא!!
לחצו על הקישור – לא לשכוח לשים את הקופון AS10 בכדי שתתקבל ההנחה: לרכישת בלנדר ויטמיקס