עוגיות מגולגלות פריכות וטבעוניות ממולאות שוקולד

מה אגיד ומה אכתוב…
רק קחו אותן ממני ו ע כ ש י ו !!!

קווים לדמותן, פשוטות, איכותיות, כמובן שטבעוניות, עשויות קמח כוסמין מלא, שומן בריא, פריכות ומפתיעות ואללי והללי מי ישמור עלי😌

מיהרתי לשבת לכתוב לכם מתכון, שאלו יהיו עוגיות השבת, שהן אלו שיקחו או יקבלו את מקום הפינוק,
לחמם לב ולהרחיב חיוך😊
ומה אגיד ומה אכתוב…
רק קחו אותן ממני ו ע כ ש י ו !!!

קווים לדמותן, פשוטות, איכותיות, כמובן שטבעוניות, קמח כוסמין מלא, שומן בריא, פריכות ומפתיעות ואללי והללי מי ישמור עלי😌

 

עוגיות מגולגלות פריכות וטבעוניות ממולאות שוקולד

המתכון:

המצרכים:

3 כוסות קמח כוסמין מלא (או חצי חצי)
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס קרם קוקוס (כולל החלק המותק/השומני)
1/3 כוס סירופ מייפל טבעי
3 כפות שמן קוקוס רך
1 כף תמצית וניל איכותית
קורט מלח
למילוי:
שתי אופציות, להכין שוקולד ביתי בסמיכות ומרקם של ממרח שוקולד, ניתן להוסיף לו מקרם הקוקוס שנותר כדי להגיע למרקם הנדרש.
אופציה נוספת להמיס שוקולד מריר עם קרם הקוקוס, שוב להגיע למרקם ממרח שוקולד וניתן להוסיף שברי שוקולד קטנטנים, שברי שקדים או אגוזים, פיסטוקים או בוטנים.

אופן ההכנה:
להכניס את המצרכים, קרם ושמן קוקוס, סירופ מייפל, תמצית וניל, מלח, לקערת המערבל, לערבל כמה דקות.
להוסיף אבקת אפייה ובהדרגה את הקמח.אולי לא תצטרכו את כל הכמות.תתחילו עם 2 כוסות, ואת השלישית בהדרגה.
הבצק טוב שישאר מעט לח, מעט שמנוני.
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים.כל אחד כזה, נרדד למלבן חמוד.אני מעדיפה לא להוסיף קמח בזמן הרידוד, רק מעט אם ממש צריך.כדי שהבצק יהיה רך ופריך.
נמרח בכמות נדיבה, את המילויים שהכנו.נפזר תוספות אם בחרנו בהן.
נגלגל בעדינות לרולדות.הן לא גדולות.הן יתפחו מעט בזמן האפייה.
נחמם תנור ל 180 מעלות.נעביר את הרולדות לתבנית אפייה מרופדת בנייר.
בשלמותן!!! נאפה כחצי שעה.הן יהיו מעט זהובות ואפויות טוב.לא לאפות יותר, כדי שהן תצאנה פריכות מאד.
נוציא להתקררות ולהתגבשות.נחתוך כל רולדה לעוגיות, עם סכין טובה.בעדינות, הבצק מעט שביר.שם כל הקסם…
אפשר לפזר מעט קינמון, אבקת סוכר ביתית (סוכר טבעי טחון טוב טוב לאבקה)
ולהנות.

ושוב רק אומרת, שלא תשלחו לי אימוג׳י כזה😔לא ידעתי לא ראיתי…
א ו ט ו ט ו עולה הגרלה מ ט ו ר פ פ פ פ ת באינסטוש שלי, החופשה הבאה שלכם…עם טיפים והמלצות טבעוניות ממני
תפיצו ובואו, חבלוס: עדיסטוש