עוגיות שיש ממרכיב סודי – טבעוניות, ללא גלוטן, מפוצצות חלבון צמחי איכותי
עוגיות מטורפות זה כאן
אתם כבר מכירים אותי
לפחות חלקכם
כי אין סוף למעוף
לעבודה עם
אלכימיה וטכניקה
שעובדת
אז למה שלא?
למה שחומוס לא יהיה הבסיס של העוגיות האלה???
ולא אני לא מדברת על קמח חומוס
אני מדברת על גרגירי חומוס
כן אלה שצריך לבשל אותם לפני
שטוב יהיה להשרות
ועוד והכי טוב
זה להנביט אותם
והייייי בסדר בסדר אין זמן
והחיים שלנו הם כאן ועכשיו
אז יש קפואים
ויש בצנצנות
אבל גם איתם הכל טוב
וככה בעצם מתרחשת המהפכה
עוגות עוגיות קינוחים – אוי לי ולשכמותם
אז לא ודי
רק אותם ולשכמותי
תם עידן התועפות ביצים חמאות קמחים דלים
את אלה תשאירו לאחת ל…
וביומיום עופו עם תפריט עשיר משובח ואיכותי וכן כן
מותר מתוק השאלה איזה
כן כן מותר שוקולד
השאלה איזה
אז בואו נכין עוגיות שהן לא פחות ממוטרפות
ומקסימוליות – תאמינו לי שוועדת הפיקוח הקשוחה
שלי לא מעבירה ככה אישור חיובי על מתכונים…
בעיקר חדשים וטיפהל'ה משונים????
משונה זה החדש של היום
לא???
ואל תוותרו על כלום
בעוגיות האלו!

עוגיות שיש ממרכיב סודי – טבעוניות, ללא גלוטן, מפוצצות חלבון צמחי ואיכותי
22 עוגיות מקסימוליות

המתכון:
מה צריך?

1 כוס ורבע גרגירי חומוס מבושל עד ריכוך מלא
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח קוקוס
1/4 כוס סוכר קוקוס
2 כפות טחינה גולמית
100 גרם שוקולד מריר

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר

איך מכינים?

לטחון את גרגירי החומוס במעבד מזון/בלנדר*
להוסיף את שאר המרכיבים פרט לשוקולד המריר.
מעבדים עד לקבלת בצק רך ונעים ונוח לעבודה.
להעביר לקערה.
להמיס את השוקולד בבן מארי.
להוסיף לתערובת את השוקולד המומס – נוזלי.
עם כף להתחיל לערבב, לאט בעדינות ודי בריפרוף, כדי שרק חלק מהבצק יקבל את השוקולד – שיתקבל המראה שלהשיש.
לרפד את משטח העבודה בנייר אפייה ולהעביר את הבצק לנייר, לגלגל את הבצק עם הנייר לגליל הדוק ולקשור/לקפלאת הקצוות, לכדי גליל מהודק.
לשים את הגליל בהקפאה לחצי שעה.
לחמם תנור ל 175 מעלות.
לרפד תבנית אפייה בנייר.
לפרוס את הגליל ל 22 פרוסות עגולות.
לסדר בתבנית.
להכניס לאפייה של 15-20 דקות
עד שהן מעט זהובות ויציבות.
תוציאו אותן מהתנור ותנו להן להתקרר ולהתקשות.
כשהן קרות לחלוטין, ניתן להמיס את מנת השוקולד הנוספת, ולטבול מחצית כל עוגיה בשוקולד.
להחזיר לתבנית לצינון והצייצבות.
ויששששש????

לסרטון ההכנה: איך הכנתי

* בלנדר משדרג כל במטבח – תפנקו את עצמכם – במכשיר אחד שבו כמעט ניתן להכין הכל – טחינת קמחים, הכנת גבינות וממרחים, גלידות ושייקים, מרקים ובצקים, חמאות אגוזים וגרעינים ועוד…
קבלו שתי המלצות, אחת היא עבור הבלנדר האהוב והפופולארי ביותר והמלצה על דגם פחות חדש במחיר מעולה.
על כל סוגי הבלנדרים יש לכם 10% הנחה עם הקוד: AS10

להמלצה ראשונה: הפופולארי
להמלצה השניה: בלנדר מעולה במחיר מטורף