עוגת גבינה
חיתוכיות גבינה
עוגה בכפית
יו ניים איט
בכל מקרה היא משובחת.
ללא גלוטן, פצצת חלבון צמחי מעולה, ממותקת טבעי – טבעי זה טוב לנו?
ללא תוספת שמן/שומן.
בקיצור חתיכת חיתוכית פינוקית מומלצת.
לאוהבי עוגות הגבינה למינהם, היא בשבלכם.
ועוד מה, מקושטת בצבעי אדום סגול – לתת עוד טעם הנאה יופי ועניין – בנגיעות קונפיטורת פירות יער, כזאת שמכינים ב 5 דקות עבודה, כזו שאני מלמדת אתכם איך להכין ללא סוכר בכלל.
ומעל הכל מיקס פירות יער, קפואים, לא חייבים טרי.
תסכימו איתי שיש פה אושרים קטנים.

עוגת גבינה טבעונית – חיתוכיות גבינה ופירות יער, ללא גלוטן ושמן

המתכון:
מה צריך:
400 גרם טופו משי אורגני
400 גרם גבינת סויה
1/2 כוס חלב סויה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל אורגני
3 כפות קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
3 כפות סירופ מייפל אורגני
1 כף מיץ לימון טרי
1 כוס פירות יער קפואים/טריים
3 כפות ריבת פירות יער טבעית – אופציה

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 170 מעלות.
במעבד מזון עם הלהב – לטחון טופו משי, גבינת סויה ואת שאר המרכיבים, פרט לפירות יער ולקונפיטורה.
לטעום – אם מספיקה ההמתקה, ניתן להוסיף לפי מידת המתיקות שאתם אוהבים.
לשמן תבנית פיירקס בינונית, או לרפד בנייר אפייה את התבנית.
להעביר את הבלילה לתבנית.
לפזר בכמה מוקדים את הריבה, ליצור צורות עם קיסם, שיפוד או חוד הסכין.
לפזר מעל את פירות היער.
להכניס לאפייה, כ 40 דקות.
העוגה מעט מזהיבה, מלמעלה ובצדדים.
עדיין רוטטת מעט – זה בסדר.
להוציא מהתנור, לתת לה להתקרר ולהתייצב בחוץ.

העוגה יוצאת שטוחה. לפרוס לחתיכות. להשאיר בתבנית. ניתן להכניס למקרר כמובן.