

עוגת תפוחים פירורים טבעונית – מקמח כוסמין מלא, גבוהה, אוורירית, רכה וכל כך טעימה
יש עוגה ויש עוגה ויש את זאת.
בתכלס, היא בחושה.
נשמע פשוט?
כן ולא.
אתחיל בזה שהיא באמת טעימה בטירוף.
אוהבי עוגות הפרי ובפרט עוגות תפוחים, ירדו אפילו לברכיים, בחיי.
כל כך רכה, אוורירית, מודגשת טעמים, הביס הזה שהוא גם מתוך העוגה בפנים, עם הפירורים הקראנצ'ים מעל, הביסים של התפוחים המשגעים, שמשתלבים להם,
מה מה מה אכתוב,
רק שזו עוגה ששווה וכדאי להכניס לרשימת הבחושות טוויסט.

מעבר לכך שהיא נהדרת.
אני תמיד שמחה, מודה ומתרגשת.
שכן וכן,
אפשרי להגיע לתוצאות מעולות אך גם איכותיות ומזינות.
העוגה הזו כן וכן עשויה מקמח כוסמין מלא.אני טוחנת טרי, בבית.דואגת שיהיה לי תמיד כוסמין, את הזרעים עצמם.אם אפשרי אז מתוצרת אורגנית.
שאלתם הרבה, איך ועם מה.
עם מה אני טוחנת, איזו מטחנה, ורבים כתבו לי שהם רוצים גם.
אשתף שאני דוגלת בלמקסם!!! תמיד!!!
מה זה אומר?
הכוונה שלי הפעם, השימוש במכשירי חשמל ביתיים, שמפוצצים לנו את מדפי המחסן כבר.
אני עובדת כבר הרבה שנים, עם 3 מכשירים, בלבד!!! שאחד מהם גם ממש מיני,
מג'ימיקס (פודפרוססור-מעבד מזון) הוא המיני, מכונה להכנת חלבים צמחיים וחמאות אגוזים וגרעינים ובלנדר חזק איכותי.
זהו, זה הכל.איתם אני עושה הכל.
הם תומכי נמטבח שלי, עזר כנגדי.
את הקמחים אני טוחנת בעזרת הבלנדר, שהוא חזק, ומעבר לזה שהוא חזק, הוא פועל בשיטת הוואקום, בדוק!!! שמשמרת את הערכים התזונתיים של מה שנטחן.
פעם בשנה אני מרעננת, על פי בקשתכם,
ויוצרת קבוצת רכישה עבור בלנדר שווה,
חזק,
איכותי,
שניתן להכין איתו הכל, טחינת קמחים, כולל קמחי קטניות, שייקים, סמודיז בולז, גבינות, ממרחים, גלידות, קרמים ועוד.
אז, מוזמנים להצטרף, לקבוצה,
קיבלנו מחיר נהדר, עם הנחה מקסימה ומצ'פרת,
כולל משלוח חינם.
מי שזקוק/ה לכזה, ממליצה, בחום!!!
אצלי הוא פועל לא כל יום, אלא כל היום!!!
היבואן מקסים, שזה חשוב, לא פחות,
יש למי לפנות, והוא בארת, ויש אחריות…בקיצור, מוזמנים להתחדש,
לפרטים, רק לרציינים בלבד, שלחו לי הודעה בפייסבוק או במייל חוזר.

נחזור לעוגה,
מדגישה שוב, שיש ויש ואפשר שעוגות בחושות, מעבר להיותן טבעוניות, בנוסף שימוש בקמח כוסמין מלא או חיטה מלא,
תהיינה משגעות, גאות, גבוהות ואווריריות.
הרבה מדי אני שומעת וקוראת, המלצות לרדת משימוש מקמח מלא,
או מקסימום לשלב חצי חצי.
אז אני בוחרת בשלם, באיכותי, במזין.
משערת שאתם איתי, נכון!!!
עוד משהו טוב לגבי העוגה הזו, יש אפשרות להכינה ללא תוספת שמן בכלל !!! קראתם מאד נכון!!!
אז יאללה,
נפשיל שרוולים…

עוגת תפוחים פירורים טבעונית – מקמח כוסמין מלא, גבוהה, אוורירית, רכה וכל כך טעימה
תבנית קפיצית 23 ס"מ-לעוגה גבוהה
למתכון:
המצרכים:
1 ו 3/4 (1 כוס ושלושת רבעי כוס נוספת) קמח כוסמין מלא
1 כף אבקת אפיה + 1/2 כפית סודה לשתייה
1/3 כוס סוכר טבעי
1 כפית קינמון
קורט מלח
1 כוס חלב סויה/קרם קוקוס, לא מרגישים כלל בטעם
1/4 כוס שמן נייטרלי/רסק תפוחים ביתי
2 כפות יוגורט סויה/רסק תפוחים ביתי
2 תפוחים קלופים וקצוצים (אחד מתוק, אחד חמצמץ)
1 כף סירופ מייפל טבעי/סילאן טבעי
1 כף סוכר טבעי
1/2 כפית קינמון
1 כף מיץ לימון טרי
לפירורים:
1/3 כוס קמח כוסמין מלא
1/2 כוס מיקס אגוזים/שקדים קצוצים דק
1 כף סוכר וניל ביתי (סוכר טבעי אורגני+תוכן מקל וניל, טחונים היטב לאבקה)
1/2 כפית קינמון
3 כפות שמן קוקוס/נייטרלי
אופן ההכנה:
נתחיל בהכנת התפוחים, בקערה נערבב אותם עם 1 כף מייפל, 1 כף סוכר, 1/2 כפית קינמון, לימון.לערבב ולתת להם לעמוד כמה דקות.
נעבור להכנת הפירורים, מערבבים בקערית את המצרכים לתערובת פירורית.
נחמם תנור ל 180 מעלות.
לשמן את התבנית היטב כולל דפנות, עד למעלה.
בקערה נוחה, לערבב את מצרכי העוגה עצמה.קודם כל את היבשים, לערבב היטב, את הרטובים, לערבב, רק עד שלא יהיו גושים.לאחד ביניהם.
להעביר, לתבנית.לפזר מעל, בצורה אחידה את התפוחים, מעל את הפירורים ולהשקיע אותם רק מעט בבלילת הבצק.השאר שישאר כשכבה עליונה מעל העוגה.
להכניס לאפיה, לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש!! רק לא יבש מדי.

עוגה נהדרת
תודה!!!
נשמע כל כך טעים!!! איך מתגברים על החשק לאכול את כולה? בני ביתי ואורחי שומעים שהעוגה טבעונית או רואים שאני אוכלת ומבינים…. ואז אני מחסלת ומתייסרת…כרגע אסור להביא לעבודה עוגות מהבית…פעם זה מה שהייתי עושה כדי לא לעמוד בפני היצר.
תודה יקרה…וצודקת…מכבדים מרוויחים!
במה אפשר להחליף חלב/קרם קוקוס?
אפשר לנסות עם חלב צמחי סמיך אחר
אשמח לדעת מה המחירים
בשמחה, שלחי לי הודעה בפרטי
היי עדי, מה הסיכוי שיש תחליף לסוכר?
אשמח לפרטים על הבלנדר
הי הי, אפשר לנסות עם ממתיק אחר…אבל בתכלס סוכר הוא סוכר הוא סוכר….
לגבי הבלנדר, שולחת לך מייל.מוזמנת לשלוח לי הודעה בפרטי.
היי
אפשר להכין את העוגה עם חלב סויה (למרות שהוא לא סמיך)?
היי
אפשר להכין את העוגה עם חלב סויה (למרות שהוא לא סמיך)?
הי, אין סיבה שלא, רק לא הכנתי איתו, כך שאין לי דיוקים לתת.בהצלחה
כל כך הרבה קמח ביחס ל2 תפוחים אפשר להוסיף עוד תפוחים אולי מעורבבים בבלילה?
ניסית?
למה הכוונה סוכר טבעי?
האם לדעתך אפשר להחליף את הקמח לקמח ללא גלוטן?
תודה
סוכר טבעי, ממש בגושים, אורגני, או דמררה אורגני, מה שיש ומה שאוהבים.
משערת שניתן להמיר ללא גלוטן עם קמחים איכותיים
חושבת שאפשר להחליף את התפוחים בענבים?
שווה לנסות
לא ככ ברור לי מה מקומו של רסק התפוחים?
האם הוא האופציה במקום…?
אפשר רסק טבעי ללא כל תוספת אבל קנוי?
תודה.
הרסק מחליף את השמן, קראי שוב את המתכון והמרכיבים.אפשר כל רסק שאת מעדיפה ואוהבת.
יצא מדהים, המשפחה חיסלה אותה ולא נגעו בעוגות הלא טבעוניות המתחרות. תודה!
טליה, איזה כייף שאהבתם!!!בשמחה ובאהבה
היי עדי, אפשר להכין בתבנית של אינגליש קייק? הזמן בתנור נשאר זהה?
הי סופי, אין בעיה, נראה לי ששווה לבדוק עם קיסם, פחות או יותר אותו הזמן.
בטוח שהכוונה היא לכף של אבקת אפיה? לא כפית
אכן – לא סתם כתבתי – יש פה בצק שזקוק לאווריריות והתפחה
אני רוצה להכין ללא גלוטן. האם כדאי להחליף בקמח שיבולת שועל או בקמח תמי?
הי רעות – יש לך מתכון משגע לעוגת תפוחים ללא גלוטן עם פירורים פ : https://www.instagram.com/reel/C9Ehth1N-uQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==