פאי פירורים – פירות יער – מושלם, טבעוני, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית – ללא סוכר
????עוגת פירורים פירות יער????
(??? שמרו לכם את הפוסט הזה?)
מ ש ג ע ת
שנכנסת בדחיפות
ולראש רשימת הקינוחים שלכם
לשבירת הצום, בראנץ׳ או קפה ועוגה
ללא גלוטן
טבעוני
ללא סוכר
מומתק טבעי
מהיר ופשוט להכנה
מה עוד נבקש?
מתכון!!!?אבל רגע לםני,
רק אומרת שחבל שאתם לא לא איתי גם במתחם האינסטגרם – האינסטוש שלי
אין מה לעשות, מה שמתאפשר שם, לא מתאפשר במדיות אחרות, גם לא כאן לצערי.
אני מביאה את כל העולמות, שאותם אני חיה בכל רגע – כמעט.
האוכל כמובן, ועוד איזה, אתם כבר יודעים, את המתכונים, הטיולים, את ההדגשים התזונתיים,
ורק מעדכנת, שנתארגן שם יחד לצום הקרב הבא – לא משנה כרגע מניעים וכו – עצירה שכזו חשובה אחת ל…אז הנה הזדמנות,
מעבר לכך קבלו את המועד הבא – 17/10/22 – 10 ימים שבהם נתכנס יחד, נחזור לשפיות, של אחרי החגים, אחרי הקיץ, אחרי, אחרי…אז הנה הגיעה ההזדמנות לפתכם – 10 ימים עם תזונה איכותית, מנקה ומחזקת, מזכירה ומארגנת – מחדש!!! בקבוצה אינטימית, און ליין, כל אחת/ד בזמנו ובקצב שלו, כל התוכנית בליווי צמוד שלי, עם תפריט, מתכונים וכל מה שצריך – מי שזקוק לזה – בשמחה, שלחו לי הודעה באינסטגרם, בפייס או במייל, אשריין עבורכם כבר את המקום.
ולעניין הפאי…

הפאי הזה – מקסים
הוא כמעט יכול להיות הכל.
ארוחת בוקר – למה לא? פנקייק כן? למי שאוהב, קפה או תה ולצידו מאפה, קינוח של בראנץ', של ביניים פה ושם.
זה הרי מופלא, שכזה מאפה יכול להיות ארוחה בפני עצמה.
מה שפעם היה תמיד מחוץ לתחום, היום, מככב הכי הכי בפנים.
כשזה כזה – שיבולת שועל ושקדים – אל חשש אפייה לא ארוכה, בטמפרטורות ידידותיות, פירות יער, כההמתקה היא טבעית, כן וכן ויש הבדל, סילאן טבעי או מייפל אורגני – אינם סתם סוכר!!!
שמן קוקוס בכבישה קרה, שעובר מצויין גם באפייה, בקיצור אתם מכירים את הבחירות ואת המתכונים שכל כך חשוב לי להנגיש – לכם וגם לנו.
תהנו!!!

פאי פירורים – פירות יער – מושלם, טבעוני, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית – ללא סוכר
תבנית פיירקס מיני 10*10

המתכון:
מה צריך?

למילוי פירות יער:
2 כוסות פירות יער קפואים (כמובן שאפשר גם טריים)
1/4 כוס מיץ תפוזים טרי
1 כפית תמצית וניל
2 כפות מייפל טבעי / סילאן / 2 תמרי מג'הול קצוצים דק
1 כף קורנפלור
לבצק – גם לתחתית וגם ולפירורים:
1 כוס קמח שקדים
1 כוס קמח קוואקר
1/2 כוס קוואקר דק
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס חמאת שקדים / שמן קוקוס רך
3 כפות סילאן / מייפל
3/4 כוס רסק תפוחים ביתי

לפיזור מעל הפאי: שקדים פרוסים, גילופי קוקוס – קלויים קלות במחבת לדקה

איך מכינים:
נתחיל עם המילוי : בסיר קטן נבשל יחד את כל המצרכים, על חום בינוני ומטה, לערבב מדי פעם, לבשל כ 10 דקות, עד שמסמיך מעט. להוריד מהאש ולתת להתקרר.
בינתיים נחמם תנור ל 180 מעלות.
נרפד תבנית פיירקס קטנה, בנייר אפייה ונשמן אותו מעט בשמן קוקוס, כולל את הדפנות.
בקערה נערבב את מצרכי הבצק, נתחיל עם היבשים, נוסיף את הרטובים, אפשר עם כף או ביד.
נחלק את הבצק, 2/3 מהכמות יעבור לתחתית הפאי, נהדק, גם בפינות, ולהקפיד שיהיה באותו הגובה. נאפה את הבסיס 10 דקות.נוציא
ונעביר את המילוי שבישלנו מעל השכבה הבסיסית שאפינו. (ניתן גם לדלג על תהליך האפייה המקדים – זה יוצא יותר קראנץ') שתי הדרכים מעולות.
מעל נפזר בצורת פירורים פירורים, את שארית הבצק – ה 1/3 הנותרים.
מעל נפזר את השקדים והקוקוס הקלויים – לא חובה, אבל כייף וקראנצ'י.
נכניס לאפיה 25 דקות, או עד שהפאי מזהיב יפה והבצק אפוי.
נוציא, ניתן להתקרר…יודעת שהשלב הזה יכול להיות אכזרי – אבל הוא חשוב.
נחתוך לחיתוכיות, אפשרי גם להקפיא, כדאי מראש להכפיל כמויות…

לסרטון ההכנה: איך הכנתי את הפאי