פוקצ׳ה פלא – סנדוויץ' איתה – זאת חגיגה

לא תאמינו ממה הכנתי אותה
אתם כבר מכירים אותי…
אז בואו תעשו הכרה עם הפלא…שווה ביותר
משנה חיים משדרג תפריט ובריאות

גם המתכון הזה – שהוא ארוחה מלאה שלמה מזינה משביעה ומושלמת לעונה – יהיה חלק מסדנת הקיץ – שמתחילה ב 1/8/23 למשך 14 ימים – סדנת חיזוק דיוק איפוס תזונתי – סדנה להסדרת נש(י)מה ולא משנה מה – שימו עצמכן בראש הרשימה כדי לשרוד בשפיות אהבה ודאגה גם לעצמינו – פרטים והרשמה בהודעה פרטית בפייסבוק או באינסטוש או במייל adishapira6@gmail.com

מה אופייה של הפוקצ׳ה?
נטולת גלוטן ומפוצצת חיים
ללא קמחים
פצצת חלבון מהצומח
ללא סויה (ביקשתן)
טבעונית צבעונית מזינה וטעימה

תכינו לצידה את סלט הביצות הטבעוני (עם סויה) – מתכון בהמשך
ואנחות אושר ינחתו בצרורות…

יאללה בואו נכין.
הכמות מתאימה לפוקצ'ה אחת גדולה – משביעה מאד מאד לארוחה אחת או שתיים.

ממליצה בחום להכנס ולצפות בסרטון ההכנה: פוקצ'ת פלא – בהכנה
המתכון:
מה צריך?
כוס ושליש גרגירי חומוס לאחר בישול!!! (אל תשאלו כמה זה לפני בישול – כי חומוסים מבשלים בסיר ענק, מחלקים ומקפיאים)
2 חופני ענק של ירוקים קצוצים – פטרוזיליה כוסברה בזיליקום שמיר עירית – מה שאוהבים – לא לוותר
כף וחצי אבקת פסיליום (בבתי הטבע) – לא אי אפשר בלי????
כף מים
מלח עשבים לפי הטעם
1 כפית שמן זית
1/2 כפית קצח/שומשום
איך מכינים?
טוחנים את גרגירי החומוס בבלנדר חזק או במעבד מזון. מעבירים לקערה ומוסיפים שאר המצרכים, מערבבים עם כף תחילה ועוברים ללישה טובה.
חשוב שהבצק יהיה רך ולא מתפורר – כף מים נוספת אולי תדרש פה.
מנוחה – כסו את הקערה, חצי שעה.
חממו תנור ל 190 מעלות.
בתבנית קטנה – עם או בלי משטח אפייה, תארגנו את הפוקצ׳ה – כל צורה שאתם אוהבים.
טפטפו שמן זית, תוסיפו קצח או שומשום, הקצח לוקח…תכניסו לתנור, כוונו טיימר ל 30 דקות, בדקו מצב – אפויה זהובה קלות – סימן לבאות????
תוציאו ומה עכשיו????

מחכה לכם בסדנה 14 ימי אושר
למהירי ההחלטה – מתחילים מחר! (1/8/23)
תהנו

וקבלו כמובן גם את המתכון לסלט ביצות טבעוני הורס וסופר מפנק
ופה את הקישור : להכנת הסויונז המשגע