שבוע טוב,
קודם כל הפוסט הטרי, הזה, מרגש ומשמח אותי, אולי יותר מאחרים.
הבלוג שאני כותבת, ממליצה, ממציאה, מפתחת, משנה, שהוא הוא הפלטפורמה לאהבה ולעשייה שלי, היומיומית,
אולי הכי מדוייק יהיה לכתוב, האני מאמין שלי.
שתמיד יש לאן לצעוד, לשפר, לגוון, לחדש, להעיז, להתנסות.ברור שהחץ הוא לכיוון האוכל, התזונה, התפריט, המטבח, הלב, הגוף.שלנו, של הילדים, המשפחה.
מי שעוקב אחר הבלוג, גם בפייסבוק, זוכר לא מעט פוסטים ושיתופים שאני מעלה, על העולם היצירתי, שחשוב לי לפתוח עבור ילדיי שלי האישיים ולא רק.
אין כמו 'המטבח', כפלטפורמה לחיבור עמוק, ליצירתיות, לאחריות, כיבוד, דאגה, השקעה, סקרנות, יסודיות, התמודדות עם תהליך, עם הצלחה וגם עם כשלון, ועוד ועוד.
כפי שאני חיה את האהבה, האמונה הבלתי מתפשרת בכוחה של התזונה.
להיות מרפאה, להיות מחברת ומהדקת, להיות לדוגמה, למרחב של המשפחה.
אז ואז גדול, הפעם הבמה כמעט כולה היתה של ג'ויה, הבת שלי.
מעבר לזה שהמטבח פתוח עבורה, עם ולמרות שלא תמיד ישאר במצבו הנקי והמאורגן, היא מרגישה בטוחה שם.היא מבשלת ארוחות, היא חולמת שם, היא מכירה טכניקות, יש לה חוברת מתכוני בסיס מוכתמת ומצחיקה, שהיא מהווה עבורה קרקע בטוחה, שממנה קל לצאת לעבר החדש.
מעבר להכנה, הפעם היא גם צילמה.
אמא:'זה מרגש אותי להחזיק את המצלמה, להציץ דרכה ולראות את מה שיצא'.
הצילומים שלה, האלופה.
המצלמה שלי-שלה.
נראה פצצה מה אפשרי במקום טפיוקה ? ובמקום שימרי בירה?
תודה
תודה הודיה! במקום טפיוקה – קורנפלור.על שמרי הבירה ניתן לוותר.
מדובר בקמח טפיוקה או טפיוקה עצמה?
בקמח הטפיוקה
שלום עדי.
אני מנסה לקבל מענה לבקשה שלי לקנות את הספר שלך: המתכון. כבר מילאתי כמה פעמים את הטופס המקוון שעולה אוטומטית כשנכנסים למייל האחרון שלך. אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. אודה לך אם תתייחסי.
נאוה טולדנו
הי נאוה, שלחתי לך מייל
תאמצי אותי!
אומצת!!!
אני לא יודעת במה להתחיל , במתכון המופלא או בצילומים הנהדרים..
בכל מקרה- הוקסמתי משניהם.
תודה רבה רבה הילה!!! את מקסימה ולנו כייף
מקסים ממש!
וכך גם כל הבלוג הנהדר שלך 🙂
תודה!
תודה רבה ליטל יקרה! כייף לי.
פצצה
תודה רבה רוזה!