אתם לא דוחים את ההכנה של הפיתה הזו אפילו לא ביום.
כמה כמה שהיא מדהימה, יפה, רכה, אלסטית, משביעה, ריחנית, פשוטה להכנה, מזינה, כארוחת בוקר/צהריים/ערב, עם מילוי כזה או אחר, ממרח וירקות, חביתה וגבינה, חומוס ועגבניה, אבוקדו וירוקים…
היא שומרת על הרכות שלה גם לאחר שעות ואפילו יממה.
היא ללא גלוטן.
טבעונית.
ללא שמן.
משולבת שני קמחים – האחד כוסמת – לא לא לחשוש, הטעם משתלב, עדין, דיווח הבייבי זוג שלי, שכוסמת היא לא לא לא עבורו, השני שיבולת ללא גלוטן, עם טעמה העדין, הרך – נוצרת פה אלכימיה נהדרת טעימה ומשמחת.

SAVE THE DATE !!!
1/5/24 אתגר 21 ימים – שכמותו לא היה, המועד נבחר בקפידה, אחרי החגים אחרי המבול – תקופה מופלאה ונכונה לחזור ולהיזכר, יש דרך שהיא טובה מדוייקת מחזקת ומחזירה לנו לגוף שלנו, לעצמינו את הטוב עבורו.
21 ימים – 3 שלבים – כל שלב יקבל את הפוקוס הרלוונטי מבחינת התהליך, וכל שלב ילווה בסדנת בישול/אפייה/הכנה בהתאם לשלבים
3 סדנאות מטריפות – בזום – 3 חוברות מתכונים
אתגר שיקפיץ אותנו אנרגטית, יחזק, ינקה, נפחית משקל, נחזור לתפריט נקי טבעי קליל תומך.
הכל הכל בליווי שלי ואיתי – בכל יום ויום. עם כל מה שעולה, שנידרש, מקבל מענה וליווי.
לעוד פרטים ולהרשמה מוקדמת – בכדי להבטיח לך מקום – שלחי לי הודעה – בפייסבוק או באינסטגרם
או דרך קבוצת הוואצאפ השקטה שלהו – הבית של כל הדובדבנים – עדכונים שוטפים על כל הפעילות המתרחשת ב'דובדבנים של טעם'

ולמתכון הקליל פשוט והמפנק:

פיתה במחבת – ללא גלוטן ללא שמן וטבעונית
2 פיתות ענק – ארוחה איתן משביעה ומפנקת
1/2 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
1/2 כוס קמח כוסמת – בחייאת תטחנו בבית לבד
כף שטוחה אבקת אפייה
כף שטוחה פתיתי פסיליום
1 – 1/2 כוס מים (לאט לאט ובהדרגה, תלוי קמחים, תלוי הפסיליום)
מלח קצת
תכינו כשהסרטון רץ – לינק לסרטון ההכנה: פיתות מחבת בהכנה
כי מה שחשוב בהכנה של הפיתה – זו הסמיכות המדויקת הנדרשת לתוצאה הכי רכה אוורירית
ואמ אימאל'ה – אם אתם מכינים אותה ולא חוזרים שנשיר יחד שיר הלל – מרשה לאנפרד אותי או לחילופין לחזור אלי עם תיעוד הסנדוויץ׳/ ארוחה הבאה שלכם עם הפיתה הזו וחיבוק ושיר בלב.
בקערית נערבב את המצרכים שכתבתי למעלה, את המים בהדרגה, להתחיל עם חצי כוס, להמשיך עם רבע נוסף ואם יש צורך להוסיף את הרבע שנותר.
טוב טוב שלא יישארו גושים
סמיכות פנקייקס
לכסות עם צלחת למנוחה חצי שעה פלוס מינוס
ניהיה סמיך צמיגי – כמעט 'חצי' בצק
לחמם מחבת טובה נון סטיק
ניתן לרסס בטיפ טיפה שמן – אפשרי ללא שמן בכלל
לחלק את הבלילה המאד סמיכה לשתי מנות
לשטח בעדינות בלי למעוך – לשמור על אווריריות – להציץ בסרטון
אפשר להרטיב מעט את האצבעות כדי ליצור את השייפ הפיתאי
לתת לפיתה להאפות טוב – אש בינונית בלבד – כך האפייה / טיגון יהיה מלא וטוב גם הפנים שלה
להפוך צד להזהיב מעט שוב ולהוציא לרשת צינון
לחזור על הפעולה עם הפיתה השנייה
אגב – אפשר לחלק ל 4 ולהכין 4 פיתות קטנות ומהממות
מחכה לתמונות שלכם
תהנו

פיתה במחבת – ללא גלוטן ללא שמן וטבעונית