פשטידה ירוקה בטורטייה – ארוחה מלאה ומזינה, מפוצצת חלבון מהצומח
על הטרנד הזה שמעתם? כי אני לא
הבת שלי הודיעה לי שיש כזה וזה מה זה שווה
ושאני חייבת להכין את זה בוורסיה טבעונית
אם לא אני יכולה לסגור את החשבון שלי
אז איתה אני לא מתעסקת
הכנתי
פשטידה ירוקה בטורטייה
האמת יש משהו חמוד בטרנד הזה
הכל לתוך המחבת/תבנית
ויש פשטידה מהממת
הלכתי על פשטידה שהיא ארוחה מלאה ומזינה
מפוצצת חלבון, יש בה גם דגן, קצת שומן בריא, מלא ירקות ירוקים סיבים תזונתיים ויטמינים מינרלים
להגיש עם יוגורט מתובל וסלט קצוץ טרי – סגרנו פינה – ארוחת צהריים ערב…

פשטידה ירוקה בטורטייה – ארוחה מלאה ומזינה, מפוצצת חלבון מהצומח
4 מנות נהדרות – טורטייה בגודל הסטנדרטי, מחבת/תבנית בקוטר 22 ס"מ
המתכון:
מה צריך:

טורטייה מקמח מלא או טורטייה ללא גלוטן
200 גרם טופו מוצק אורגני
1/2 כוס קשיו לאחר השרייה במים חמים
כוס וקצת חלב צמחי
3 כפות גדושות קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
כף וחצי שמרי בירה לא לוותר גם לטעם וגם להסמכה
אבקת בצל ושום לטעם ככה כפית מזה ומזה
כף שמן זית
1 כף מלח עשבים
כוס ושליש פרחי ברוקולי קפואים קצוצים לפרחים קטנים
כוס ושליש תרד קפוא להפשיר בצ׳יק ולסחוט
שומשום
שמן זית לשימון המחבת
לחמם תנור ל 200 מעלות
לשמן מחבת שמתאימה לתנור או תבנית עגולה קטנה
לארגן את הטורטיה בתוכה
לטחון טופו, קשיו, קמח שיבולת ותבלינים, שמן זית וחלב צמחי למרקם – בדיוק כמו בסרטון – הכנת הפשטידה – אם צריך עוד טיפה של נוזלים
את הירקות המופשרים וסחוטים להניח על הטורטייה
את הבלילה הסמיכה לשפוך על הירקות
לערבב להדק
לפזר שומשום
ולהכניס לאפיה 30-35 דקות
מתקבלות 4 מנות נהדרות ומשביעות
רוצו להכין
ת ה נ ו

ממליצה מאד לעקוב אחר ההכנה בסרטון: הכנת הפשטידה מתכון והוראות מדויקות וסרטון שמראה בדיוק את כל התהליך