פשטידה ירוקה בטורטייה – ארוחה מלאה ומזינה, מפוצצת חלבון מהצומח
4 מנות נהדרות – טורטייה בגודל הסטנדרטי, מחבת/תבנית בקוטר 22 ס"מ
המתכון:
מה צריך:
טורטייה מקמח מלא או טורטייה ללא גלוטן
200 גרם טופו מוצק אורגני
1/2 כוס קשיו לאחר השרייה במים חמים
כוס וקצת חלב צמחי
3 כפות גדושות קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
כף וחצי שמרי בירה לא לוותר גם לטעם וגם להסמכה
אבקת בצל ושום לטעם ככה כפית מזה ומזה
כף שמן זית
1 כף מלח עשבים
כוס ושליש פרחי ברוקולי קפואים קצוצים לפרחים קטנים
כוס ושליש תרד קפוא להפשיר בצ׳יק ולסחוט
שומשום
שמן זית לשימון המחבת
לחמם תנור ל 200 מעלות
לשמן מחבת שמתאימה לתנור או תבנית עגולה קטנה
לארגן את הטורטיה בתוכה
לטחון טופו, קשיו, קמח שיבולת ותבלינים, שמן זית וחלב צמחי למרקם – בדיוק כמו בסרטון – הכנת הפשטידה – אם צריך עוד טיפה של נוזלים
את הירקות המופשרים וסחוטים להניח על הטורטייה
את הבלילה הסמיכה לשפוך על הירקות
לערבב להדק
לפזר שומשום
ולהכניס לאפיה 30-35 דקות
מתקבלות 4 מנות נהדרות ומשביעות
רוצו להכין
ת ה נ ו
ממליצה מאד לעקוב אחר ההכנה בסרטון: הכנת הפשטידה מתכון והוראות מדויקות וסרטון שמראה בדיוק את כל התהליך