
פשטידת כרובית מ 2 מרכיבים!!! טבעונית, ללא גלוטן, ללא שמן ומשגעת
איך אתם עם כרובית?
ואיך עם פשטידת כרובית?
ועוד מ 2 מרכיבים בלבד?
וכן היא עומדת, היא יציבה, גבוהה, מרשימה, גאה,
ו א מ א ל ' ה כמה שהיא טעימה, כמה פשוטה וקלה להכנה.
מפנקת, בכלום הכנה, לא עולה לנו בקלוריות, עולה ומעלה את רף הבריאות וההזנה.


פשטידת כרובית מ 2 מרכיבים!!! טבעונית, ללא גלוטן, ללא שמן ומשגעת
למי שאוהב כרובית ולמי שפשטידה, אפילו ששמה, לא הולך לפניה, עושה לו את זה, לכו עליה.
סלט קצוץ לצידה, יוגורט קשיו חמצמץ, או יוגורט סויה, שבכלל מקפיץ את ערכי החלבון בארוחה.

כמה מילים על טופו, שבעצם הוא מוצר עשוי פולי סויה. קטניה סופר חשובה, שכולנו יודעים שאין ממה לחשוש ההיפך.
היא פצצת חלבון, סידן וברזל,
היא העשירה מבין הקטניות בערכי החלבון שבה, היא מכילה את כל חומצות האמינו שחיוניות לנו, בהגדרתה נקראת חלבון מלא או שלם.
עשירה ומגוונת במינרלים וויטמינים כמו ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, מנגן, חומצה פולית ועוד.
הטופו הוא התחליף הצמחי האידאלי בתזונה הטבעית, למקור חלבון.
הוא דל בקלוריות ובשומן,
הוא גוש 'ספוג' ומהווה חומר גלם מופלא למנות אהובות ומוכרות, חומר גלם נוח ופשוט לעבודה.
חסר טעם ובעל מרקם ממושמע ומקבל אליו באהבה כל מה שנצרף אליו.
נהפוך אותו לשניצל, לטופו נאגטס, לחביתה, נכין ממנו גבינות וממרחים, נשלב בקציצות, בפשטידות ומאפים…
נשלב אותו במנות אסיאתיות, מוקפצים, סושי…
וגם כאן, עם פרח כרובית רענן.


פשטידת כרובית מ 2 מרכיבים!!! טבעונית, ללא גלוטן, ללא שמן ומשגעת
המתכון:
המצרכים:
1 פרח כרובית בינוני טרי ורענן
400 גרם טופו מוצק
תבלינים, מלח עשבים, פלפל לבן, כורכום, טימין, אגוז מוסקט – תבחרו את אלה שאתם אוהבים.הכורכום מוסיף צבע רענן ובריאות גם
אופן ההכנה:
לשטוף ולהשרות את הכרובית, במי מלח וחומץ ל 10 דקות.לשטוף שוב ולבשל עד שהיא רכה.ניתן לבשל בשלמותה או בפרחים גדולים.
כשהיא מבושלת היטב ורכה רכה, לסנן היטב היטב, שלא יהיו עודפי נוזלים.
להכניס את הטופו לפודפרוססור ולטחון למשחה, לא חייב חלקה.ניתן לעשות זאת עם סטיק כמובן.
למעוך את הכרובית בקערה גדולה, עם מועך תפוחי אדמה, להוסיף את הטופו, התבלינים שבחרתם.לטעום!!! לתקן טעמים.
לחמם תנור ל 190 מעלות.
לשמן מעט תבנית פיירקס קטנה.
להעביר את בלילת הפשטידה.להדק אותה.
ניתן לפזר למעלה תיבול או שומשום.
לאפות שעה.עד שהיא זהובה יפה ויציבה.
חשוב לתת לה להתקרר ולהתייצב, נסו להתאפק.
תכינו אותה!
צלמו לי בבקשה,
תייגו אותי בפייס או בעדיסטוש

אפשרי תחליף לטופו?
אסור לי,
אודה לך מקרב לבי 🧚♀️
הי אביטל, יש מגוון מתכונים בבלוג, לפשטידות, ללא טופו/סויה.
האם אפשר משהו אחר מטופו?
לא בפשטידה הזו.יש מגוון מתכונים בבלוג ללא טופו.
נראה יפה.לא מחוברת לטופו…אפשר תוסף אחר חלבוני?
תודה.יש מגוון רב של פשטידות ומאפים ללא טופו בבלוג.
הכנתי ובעלי המפונק אהב. בפעם הבאה אוסיף הרבה ירוקים קצוצים. תודה
הכי הכי משמח אותי!!!! רעיון נפלא, שלחי לי תמונה