כמה מילים על טופו, שבעצם הוא מוצר עשוי פולי סויה. קטניה סופר חשובה, שכולנו יודעים שאין ממה לחשוש ההיפך.
היא פצצת חלבון, סידן וברזל,
היא העשירה מבין הקטניות בערכי החלבון שבה, היא מכילה את כל חומצות האמינו שחיוניות לנו, בהגדרתה נקראת חלבון מלא או שלם.
עשירה ומגוונת במינרלים וויטמינים כמו ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, מנגן, חומצה פולית ועוד.
הטופו הוא התחליף הצמחי האידאלי בתזונה הטבעית, למקור חלבון.
הוא דל בקלוריות ובשומן,
הוא גוש 'ספוג' ומהווה חומר גלם מופלא למנות אהובות ומוכרות, חומר גלם נוח ופשוט לעבודה.
חסר טעם ובעל מרקם ממושמע ומקבל אליו באהבה כל מה שנצרף אליו.
נהפוך אותו לשניצל, לטופו נאגטס, לחביתה, נכין ממנו גבינות וממרחים, נשלב בקציצות, בפשטידות ומאפים…
נשלב אותו במנות אסיאתיות, מוקפצים, סושי…
וגם כאן, עם פרח כרובית רענן.
אפשרי תחליף לטופו?
אסור לי,
אודה לך מקרב לבי 🧚♀️
הי אביטל, יש מגוון מתכונים בבלוג, לפשטידות, ללא טופו/סויה.
האם אפשר משהו אחר מטופו?
לא בפשטידה הזו.יש מגוון מתכונים בבלוג ללא טופו.
נראה יפה.לא מחוברת לטופו…אפשר תוסף אחר חלבוני?
תודה.יש מגוון רב של פשטידות ומאפים ללא טופו בבלוג.
הכנתי ובעלי המפונק אהב. בפעם הבאה אוסיף הרבה ירוקים קצוצים. תודה
הכי הכי משמח אותי!!!! רעיון נפלא, שלחי לי תמונה