ק ב ב ו נ י ם ,

איכותיים, תוצרת בית, פשוטים להכנה, ללא שימוש בחומרים מעובדים ותוספות מיותרות של חומרי טעם ריח וכל השאר…
מקור איכותי לחלבון ופחמימה, ללא תוספת גלוטן או סויה, מופחת שומן.

מזכיר או לא, לא זו הפואנטה,
מותר להתפנק,
ראוי לגעגוע,
פשוט, קל טעים ומזין.

מתארגנים לחגיגה קטנה על שפת האגם,
עם מגוון פינוקים,
נכון,
רחוקים,
אבל תמיד קרובים…

* בתמונות האגם בסיום הפוסט, צירפתי ציור של אילי, הבן שלי

למתכון :

2 בצלים סגולים גדולים, קצוצים דק
250 גרם פטריות קצוצות
4 שיני שום כתושות
2 כוסות אורז אדום מבושל
11/2 כוסות שעועית אדומה מבושלת, מסוננת מנוזלים
4 כפות פירורי לחם ללא גלוטן (ניתן להחליף בקואקר אינסטנט ללא גלוטן)
2 כפות שמן זית
3 כפות שקדים פרוסים
1/2 כוס כוסברה קצוצה
עלי טימין משלושה ענפים
תבלינים : פתיתי צ'ילי, פפריקה מתוקה, תבלין ברבקיו, בהרט, מלח, הוסיפו לטעמכם…הרי אין בעיה לטעום…

ההכנה :

לטגן במעט שמן, במחבת נון סטיק את הבצלים, עד הזהבה.
להוסיף את הפטריות והשום, לטגן יחד עד שהפטריות זהובות.
להעביר לקערה גדולה ונוחה לעיבוד תערובת הקבבונים.
להוסיף את כל שאר החומרים.
לטחון עם מוט ריסוק.
לערבב היטב, לטעום ולתקן טעמים.
לתת לתערובת לנוח, להתייצב, להעמיק טעמים. הכי טוב לשעתיים במקרר.
לקבב את הקבבונים בידיים מעט רטובות ומשומנות.
להניח על גריל משומן, לאפות בתנור או לטגן במחבת איכותית.
*נסו אחד, שניים, תבחרו את הגודל והצורה הנוחים והמתאימים לכם ולדרך ההכנה שבחרתכם.

יצאו טעימים השובבים…