🌿Crunch it – כל אחד וחולשותיו.מלוחים הם שלי.קרקרים זה הדה בסט בשבילי.
לא סתם קרקרים.אולי גם כן.מוותרת על לחם ובוודאי על מתוקים.
קרקרים שווים במיוחד, שיש בהם מכל וכל, משביעים, טעימים, ללא גלוטן, מעט שמן בריא, נאפים בחום נמוך בתנור, כדי לפגוע כמה שפחות מבחינה תזונתית.

כשהכנתי את הקרקרים האלה, יישרתי ויישרתי קווים וסידרתי יפה יפה את הפינות, נזכרתי, באותה מורה, שהנחתה אותי, רק על הקווים, רק על הקווים, נסי להשאר בתוך הקווים, לא לצאת מהם.
הפעם לשם שינוי, גם השתדלתי וגם נהנתי מהדיוק, מלתת לזה זמן ותשומת לב.
רק הפעם הגעתי מהצד השני.פורצת גבולות אנוכי, אז מה אם פחות יפה, מסודר, מוגדר, ככה לא לובשים, ככה לא כותבים, צריך את זה וגם את זה…כאחת שכשלא נעים לה, אפילו קצת משפשף ומקפיץ אי שקט…ללכת רק על הקווים, הולכת עם הקווים לגלים.

קרקרים זה יאמי.
נקודה.
הבעיה היחידה איתם, היא להפסיק בזמן…אז מה לא נכין? לא נאכל?
נוציא 3, נחביא קופסה גבוה גבוה, כך שנחשוב פעמיים, אם להביא שוב את הסולם…לצידם סלט ירקות, גבינת סויה ביתית מתובלת ומשגעת.
תכל'ס אחלה של מיני ארוחה, לא?
את גבינת הסויה מהבלוג כבר הכנתם?
מה לא? חייבים.
לחצות קווים, אמרנו? פעם ראשונה נראה מעט מסובך, פעם שניה כבר תכינו כפול…
והקרקרים הללו, 
משובחים 
ומלאים בהפתעות…

קרקרים בצ'יק, קראנצ'ים, טבעוניים, ללא גלוטן, עם ים הפתעות
הכמות לתבנית אפיה גדולה

המתכון:
המצרכים:
1 כוס וחצי, מיקס גרעינים וזרעונים
1/2 כוס אצות נורי טחונות או שבורות לפיסות קטנטנות
3 כפות עגבניות מיובשות קצוצות דק
1 כף עלי זעתר/טימין טריים
1 כף עלי רוזמרין טריים 
1 כפית מלח עשבים
1/2 כפית פתיתי צ'ילי 
קורט פלפל שחור
1 כף שקדיה + 1 כוס מים חמים – לערבב היטב
1 כף שמן זית
1 כף זרעי צ'יה 
3/4 כוס קמח, בחרו מאלו: עדשים, חומוס, כוסמת, תירס, קינואה, טף…

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 170 מעלות.
בקערה גדולה, לערבב את כל המצרכים.
הבלילה אמורה להיות במרקם של פנקייקס, מעט סמיכה.
לתת לבלילה לעמוד קצת, להסמיך טיפה, להפוך למעט יותר דביקה.
לרפד תבנית תנור גדולה, בנייר אפייה.ללא שימון. להעביר את כל הבלילה למרכז נייר האפייה.להרטיב ידיים ולשטח את הבלילה, היא מכסה כמעט את כל גודל הנייר.עברו על הצדדים, ישרו, רק עם ידיים רטובות. גובה המשטח בערך רבע ס"מ.
אפו 25 דקות.
הוציאו, עם גלגלת פיצה, סכין חדה סמנו, מלבנים, מעויינים…חזרה לתנור לעוד 5-7 דקות, עקבו.חשוב שיהיו זהובים ואפויים.
להוציא…לנסות לתת להם להתקרר…ממליצה להכין גבינת סויה מתובלת מבעוד מועד…אמאל'ה יאמיי

יש לכם חשבון אינסטוש? תתחברו אלי: 'דובדבנים של טעם באינסטגרם'