

שוקולד ביתי – לבן ומריר – איך מכינים שוקולדים סופרפודס לבד?
הכי חגיגה שיש, להכין שוקולדים בבית.
שוקולד חום, לבן, להוסיף להם כל מה שצבעוני, מעניין, מביא איתו טוויסטים, טעמים, ארומות, חגיגה כתבתי.
והכי מעניין, שבקלות ניתן להכינם, כמה דקות ולקירור. ההכנה הביתית כמובן מזכה אותנו בנקודות זכות – קודם כל ממתקים סופר איכותיים ללא כל מיני חומרים וטעמים מתועשים, חגיגה של יצירה, חופש עכשיו – אז יאללה בלאגן, פעילות משפחתית עם הילדים, השוקולדים הללו, ממותקים בעדינות עם סירופ מייפל אורגני – מקווה שאתם יודעים ומבינים שגם השוקולדים שקונים בחוץ – המרירים לעיתים מפוצצים סוכר!!!
ושוקולד הוא שוקולד הוא שוקולד –
הוא טוב לנו! הוא חבר הוא לא אויב, אם נכין אותו לבד בעיקר.
היום הוא יום השוקולד הבינלאומי – 7/7 – בואו נכין, נחגוג עם העולם, נראה לעולם שביחד כולם…איפה בנאי איפה.
יש לכם מבצע משגע לתבניות סיליקון להכנת השוקולדים.
תבניות גמישות של לורך – החברה הגרמנית הידועה, סיליקון יציב ואיכותי שאינו פולט או סופג רעלים, נון סטיק ונוח להכנה וכן להוצאה של השוקולד המוכן.
יומיים של מבצע סופר שווה – 25% הנחה + 10% עם הקופון AS10 – כך שיש לכם 35% הנחה על התבניות.
שימו את הקוד, כאשר אתם מגיעים לרכישה, הזינו את הקוד שכתבתי לכם, ואז לחצו הפעל קופון, המחיר החדש מיד מתעדכן.
לרכישה בלינק הזה: תבניות להכנת השוקולד
ממליצה להזמין לפחות שתיים, אם לא ארבע, כדי להכין בנגלה אחת, בפעם אחת, כמה חפיסות שוקולד.
כייף, יאללה איך מכינים…




שוקולד בהכנה ביתית – שוקולד לבן ושוקולד חום – שוקולדים שהם סופרפודס מושלמים
בואו נכין!
המתכון לשוקולד הלבן:
המצרכים:
60 גרם חמאת קקאו אורגנית
1 כף גדולה שמן קוקוס בכבישה קרה
2 כפות סירופ מייפל אורגני
1 כף גדושה חמאת שקדים (שקדיה)
2 טיפות תמצית וניל איכותית
איך מכינים:
בסיר אידוי קטן – בן מרי – להמיס חמאת קקאו, להוסיף שמן קוקוס, חשוב חום נמוך, עד שנמסים השמן והחמאה. נוסיף תמצית וניל וחמאת שקדים, נערבב היטב עד לתערובת הומוגנית. נוסיף את סירופ המייפל, נערבב, נוריד מהאש. ניתן לתערובת להתקרר מעט, לערבב מדי פעם למניעת משקעים של סירופ המייפל. נעביר לתבנית הסיליקון, נקשט ונוסיף כל מה שאוהבים ומתחשק לכם בתוך השוקולד הלבן. להכניס למקפיא לשעה. מוכן! לחלץ כמובן ולשמור במקרר.
המתכון להכנת שוקולד חום – מריר
3/4 כוס חמאת קקאו איכותית
1/4 כוס שמן קוקוס
2 כוסות אבקת קקאו איכותית רואו
3-5 כפות המתקה טבעית סירופ מייפל/סילאן טבעי (הוסיפו, הפחיתו לפי טעמכם…)
*חשוב להשתמש באותה הכוס למדידת המצרכים
איך?
שוב בעזרת בן מארי נמיס את חמאת הקקאו, שמן קוקוס, תוך כדי ערבוב. על חום נמוך. חשוב שהמים לא יבעבעו, וכן שלא יהיו הרבה אדים, שיכולים לחדור לבלילת השוקולד ולקלקל את מרקמה.
אליהם נוסיף אבקת קקאו, לערבב היטב, למניעת גושים,
ולבסוף להוסיף את ההמתקה, התחילו בפחות, תטעמו והוסיפו עד שיהיה לכם טעים, לא להגזים, לא יותר מהמצויין במתכון. ממליצה לשמור על השוקולד חם ורך שיהיה נוח ליציקה. ניתן לסגור את האש, אך להשאיר עדיין את הקערה מעל סיר המים הרותחים. עד המזיגה לתבניות השוקולד.
גם פה הוסיפו קשטו בכל מה שאתם מאד אוהבים. למקפיא לשעה ויש!!!
לינק לרכישת תבניות סיליקון מעולות – בהנחה של 35%!!!
תבניות גמישות של לורך – החברה הגרמנית הידועה, סיליקון יציב ואיכותי שאינו פולט או סופג רעלים, נון סטיק ונוח להכנה וכן להוצאה של השוקולד המוכן.
יומיים של מבצע סופר שווה – 25% הנחה + 10% עם הקופון AS10 – כך שיש לכם 35% הנחה על התבניות.
שימו את הקוד, כאשר אתם מגיעים לרכישה, הזינו את הקוד שכתבתי לכם, ואז לחצו הפעל קופון, המחיר החדש מיד מתעדכן.
לרכישה בלינק הזה: תבניות להכנת השוקולד
ממליצה להזמין לפחות שתיים, אם לא ארבע, כדי להכין בנגלה אחת, בפעם אחת, כמה חפיסות שוקולד.

