קיץ כבר כאן, אצלנו כמעט,
מעדני שוקו כאלו – יהיו מצרך מבוקש.
הכנה ביתית – דקות – תנו לילדים הבוגרים להכין,
תנו לקטנים להתלוות אליכם,
ולהתאהב.
נסו פעם פעמיים, עם הטעמים שלכם, התוספות שאהבתם ותריצו אותם בכמות כפולה לפחות.
תאמינו לי שגם מכורי המעדנים התעשיתיים, ינדדו עם ההתמכרות לצד הזה.
נכון שהתמכרות זה עניין בפני עצמו, אבל ככה או ככה, עדיף שככה.
שוקולד הוא לא אויב, הוא חבר.
כשהוא בא פיור, עם מינימום תוספות.
הוא בעל מעלות ויתרונות.
וההכנה הביתית מזכה פה בכמה כוכבי איכות,
אקולוגיה במטבח, תזונה משופרת, חלופות מתוקות ומשובחות.
אגב, זה קינוח, לגמרי לגיטימי, הוא חתיכי, בצנצנות קטנות, בשלל תוספות, הכנה מראש, שליפה מהמקרר ויש !!!!

פודינג – מעדן שוקולד טבעוני, בטוויסט מטריף

המתכון ל 4 מעדנים (180 מ"ל)
4 צנצנות זכוכית ומכסים תואמים

המצרכים:
3 כוסות חלב סויה / שיבולת שועל
1 חבילת שוקולד מריר
2 כפות אבקת קקאו
3 כפות סירופ מייפל טבעי
4 כפות קורנפלור
תוספות נפלאות – מה שאתם אוהבים :
קינמון / וניל / שוט אספרסו / אגוזים / פיסטוקים / שברי פןלי קקאו / חמאת בוטנים / חמאת שקדים

איך נכין:
את כל המצרכים, פרט לשוקולד, נכניס לסיר, נערבל היטב עם מטרפה, נדליק אש, לא גבוהה, נערבב די ברציפות, ההסמכה מתרחשת די מהר, תוך כדי עירבול ידני, כשהמרקם מתחיל להסמיך, זה הזמן להוסיף את השוקולד כשהוא חתוך לקוביות. לערבל שוב, עד שהמרקם סמיך מספיק, כמו פודינג / מעדן שאנחנו מכירים, קחו בחשבון שזמן קירור ממשיך את המיצוק של המעדנים.
להעביר לצנצנות, אם בחרתם באחת / שתיים מהתוספות, זה הזמן להוסיף אותן, לתת למעדנים להתקרר, לטמפרטורת החדר, לסגור עם מכסים / כיסוי כלשהו ולהכניס למקרר לכמה שעות.
איך הכנתי? סרטון כאן: סרטון הכנה