פרלינים טבעוניים, בריאים ומשגעים, עשויים שוקולד טבעי תוצרת בית,
מה אתם אומרים?
נכין יחד שוקולד, אמיתי, מריר, חזק, עמוק, בטעמים, נהפוך אותו לפרלינים ממולאים כל טוב???

מחזירים את העטרה לשוקולד, כן, כן, שוקולד תוצרת בית,
הכנה מ א' ועד פרלינים.
למה עטרה? כי שוקולד הוא מין מוקצה כזה, לא טוב, לא בריא, משמין, רצוי להרחיקו מהמטבח ועוד כאלה וכאלה.
עם 4 מרכיבים, בואו נהפוך את המטבח להרבה יותר מתוק, שוקולדי, קצת מלוכלך…ככה זה כשעובדים עם אבקת קקאו חומה כהה…חחח

זה שוקולד אמיתי, אמיתי וממכר.הוא קלאסי, חזק, אינטנסיבי בטעם ובמרקם.
נסו…
מכאן ניתן רק לעוף יותר גבוה, יותר חזק, יותר טעים…ומזין!!!
שוקולד טבעוני בהכנה ביתית, ללא גלוטן, עם ממתיק טבעי, עם אבקת קקאו אורגנית, על בסיס חמאת קקאו ריחנית…
ניצור ממנו פרלינים משגעים, ממולאים בכל טוב!
תבחרו מילוי, שילובים, טעמים ומרקמים!

פעילות משפחתית, עם הילדים, הכנה משותפת, בלאגן משותף…
לשבת, מתנה לסבא וסבתא, מתנה לחג…

למתכון:
כמה כללים חשובים לקראת ההכנה, התבניות סיליקון ליציקת השוקולד והכנת הפרלינים, חשוב שהתבניות תהיינה נקיות ויבשות לחלוטין!!!
ניתן לבחור בצורות מגוונות, חשוב שהתבניות והצורות יהיו פשוטות ונוחות לעבודה, תיפעול וחילוץ הפרלינים בקלות.
נסו תחילה לעבוד עם הכמות המוצעת ובהמשך שתהיו מיומנים בהכנה, תוכלו להכין כמות גדולה יותר.חשוב ביותר שכל הכלים לעירבוב, כוסות המדידה, הכל הכל יהיה יבש לחלוטין, טיפת לחות ומים תהרוס את המרקם של השוקולד.

מצרכים להכנת השוקולד עצמו:
3/4 כוס חמאת קקאו איכותית
1/4 כוס שמן קוקוס
2 כוסות אבקת קקאו איכותית
3-5 כפות המתקה טבעית בעזרת סירופ מייפל, סילאן טוב (הוסיפו, הפחיתו לפי טעמכם…)

ממליצה להשתמש באותה הכוס למדידת המצרכים.

אופן ההכנה :
בשיטת בן מארי נמיס את החמאה, השמן, תוך כדי ערבוב.על חום/אש נמוך/נמוכה.
אליהם נוסיף אבקת קקאו, לערבב היטב, למניעת גושים,
ולבסוף להוסיף את ההמתקה, התחילו בפחות, תטעמו והוסיפו עד שיהיה לכם טעים, לא להגזים, לא יותר מהמצויין במתכון.ממליצה לשמור על השוקולד חם ורך שיהיה נוח ליציקה.ניתן לסגור את האש, אך להשאיר עדיין את הקערה מעל סיר המים הרותחים.כלל בסיס, אסור שמים/לחות מהאדים, יגיעו לבלילת השוקולד, הוא יהפוך לגושי.

להכנת הפרלינים:
איזה מילוי אתם אוהבים?
מרציפן? מרציפן, חמוציות וליקר? חמאת בוטנים? שקדיה ואגוזים? קוקוס וניל?
את המילויים שתרצו למלא את הפרלינים, יש להכין מראש.ברגע שהשוקולד עצמו מוכן ועדיין חם, יש לצקת אותו.לכן, תכינו קעריות עם מה שבחרתם למילוי.את השקדים, חמאת הבוטנים, יש למצק מעט עם חמאת קוקוס מומסת או שמן קוקוס.
מוזמנים לעקוב אחר התמונות.
מתחילים עם יציקה ראשונה של תמיסת השוקולד הנוזלית לתבניות הסיליקון.יש למלא אותן עד הסוף, לאחר מכן יש להפוך בזהירות את התבנית ולשפוך את יתרת השוקולד חזרה לקערת השוקולד.לשים לב שדפנות השקעים מצופות כולן עם שוקולד.אם לא יש לחזור על התהליך.לאחר שהשקעים מצופים שכבת שוקולד, יש להכניס את התבניות למקרר.השוקולד מתקרר יחסית מהר.לאחר שהשוקולד התקשה לגמרי, ניתן למלא במילויים שהכנתם מראש.כמחצית השקעים.מעל לכסות בשכבת שוקולד נוספת.בעדינות רבה, להזיז מעט את התבנית כדי שהשוקולד יירד למטה, יימלא את השקעים היטב היטב.להכניס לקירור סופי.
לאחר הקירור, ניתן לחלץ את פרלינים מהתבניות ולהעביר לקופסה.בקיץ, יש לשמור את הפרלינים בקירור.
ניתן להכניס כל פרלין לגביעוני נייר חמודים, לקופסאת מתנה מפנקת…