טראפלס שחיתותי שהוא גם וגם וגם.
גם טעים, חתיך, בריא, נטול גלוטן
וגם יש בו מרכיב הפתעה, שהוא בעצם זה שנותן גוף מעניין ומפתיע.

להפוך טראפלס לקינוח ידידותי, זה כייף.
למצוא חלופות לשמנת מתוקה, לשוקולד קנוי, לסוכר ועדיין שיהיה עשיר, במרקם שכל ביס ביסון הוא יאמ, שיהיה טעים…אז מה יש לנו פה הפעם…

שעועית שחורה, שקדים, סילאן, שוקולד ביתי, ממתיק טבעי, תענוג.

מהפך במטבח, זה לא וויתור, ההפך,
הדרך להבראה ושינוי התזונה, היא קודם כל צעד צעד, גם אם נעיף הכל ונתחדש בחומרי גלם אחרים, עדיין ישנם ההרגלים, האהבות, הזכרונות, ולהם ואותם אני אוהבת ושמחה לטבען, להעשיר ולהתאים למטבח החדש, הבריא, הטבעוני. לאט לאט עם ההכרות וההתנסות, עם טכניקות וחלופות מתאימות, נוציא תתחת ידיינו אחלה מנות נהדרות, שישארו טעימות ויהפכו לכאלה שנישמח לשתף ולהאכיל איתם את הילדים, את עצמינו ואת מי שסביבינו.

מה דעתכם על טראפלס רכים, מתקתקים במידה, עשירים ונימוחים???

המתכון :

המצרכים:
2 כוסות שעועית שחורה מבושלת היטב, מסוננת מכל שארית מים
5 כפות אבקת קקאו איכותית
1/2 כוס סילאן טבעי או סירופ מייפל אורגני
3 כפות חמאת קקאו
כוס וחצי קמח שקדים (שקדים טחונים דק דק)
1 כפית תמצית וניל איכותית/גרד ממקל וניל
קורט מלח

אבקת קקאו לגילגול הטראפלס

אופן ההכנה:
להמיס את חמאת הקקאו.
במג'ימיקס, לטחון את כל המרכיבים, לעיסה חלקה וסמיכה.
להכניס למקרר לכמה שעות או לילה, כדי שהעיסה תתקשה.ליצור עיגולים חמודים ולא גדולים.
בצלחת נוחה, לשפוך אבקת קקאו ולגלגל את הטראפלס באבקה.
לנער שאריות מאבקת הקקאו.לשמור בקרור.

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

לא תודה