בת מצווש לג'ויה שלנו – שילוב מנצח, חגיגה מיוחדת, טבעונית, צבעונית

בת מצווש לג'ויה שלנו – שילוב מנצח, חגיגה מיוחדת, טבעונית, צבעונית
מי שקצת מכיר אותי ואותנו, לבטח מזהה, שלצעוד במיינסטרים, זהו לא חלק מחיינו, מהבחירות שלנו, בכל תחום, מרחב והוויה.
אם כבר ולבחור, אבחר את המדוייק, את זה שמדבר את השפה שלי, את סגנון החיים שלנו ומשם את האמת והאני מאמינה שלי, שעבורי הוא ברור, מחובר לדרך שבה אנו מהלכים, את הדרך להעניק עוד עומק, מחשבה, חקירה, עם אומץ ומאמץ.
אז כזו גם היתה הבחירה של איך, איפה, עם מי ומה,
נחגוג את בת המצווה של ג'ויה שלנו.

מה לעשות שהיא נולדה בנובמבר? ועם הבחירה שלה שלה, לחגוג בטבע, עדיף בים, אך יער גם טוב, אפילו מאד.
ומה לעשות שאנחנו גרים במינכן, ויש להתאים נסיעות, גיחות, ביקורים וחגיגות לחופשות המקומיות.
ומה לעשות שכבר חורף? ואם יבוא גשם? ותגיע הרוח?
בתפילה ובתקווה ליום עם זריחה של שמש, אור בהיר, אוויר נעים…

בטבע – סגור.איפה בדיוק…נחכה לסימנים.
הגיעה השעה למצוא את החתן,
הקייטרינג.
העלתי פוסטים, שלחתי מיילים, נתתי תאריך, שיחות טלפון, המלצות ודיס שלהן,
הכל בשלט מה זה רחוק.
ברגע של 'אוף מה עושים', אני כאן, הכל שם, זה לא עד הסוף, זה טבעוני אך לא צבעוני, זה מחיר טוב אך לא מה שרואות ורוצות עיני וליבי וגם לא ליבה,
דיי עוזבת הכל, יגיע מה שיגיע וברגע הנכון.
בבוקר שלח לי עומר טל, חברות (בפייס).
רק התמונה, עם הסינר והחיוך, הקפיצה אותי פנימה אל תוך הדף, האתר, נשלחה הודעה וברגע זה הכל היה ברור, מאד ברור, שזוהי הבחירה.קייטרינג איילה.

כשיש חיבור, השמיים הם הגבול.
עם עומר וכל הצוות הנפלא, הקשוב, המקסים, ממש ממש, בנינו את הקונספט, את המסגרת,
שהיא התפאורה, איך להפוך את פיסת היער שבחרנו, לכזו של חגיגית, מיוחדת, מציינת ומפנקת את היום הכייפי הזה.
את האוכל, העיצוב, את תוכנית הארוע וכל מה שהיה וצריך, בכדי שיהיה בדיוק בדיוק כמו שהיא חלמה.

עומר הקים ויצר את קייטרינג "איילה" מתוך  רצון להעניק מוצר שמשלב אוכל טוב ומודעות לגוף ולנפש.
עומר בעל 15 שנות ניסיון בעסקי המזון במגוון תפקידים שונים ,כבר מגיל צעיר מאוד הובילה אותו התשוקה הגדולה לאוכל.
"יש כל כך הרבה לתת לגוף ולנפש דרך האוכל, ואפשר לעשות את זה אחרת.אני מאמין שזאת האחריות ואפילו השליחות שלי, ושל איילה"
איילה היא הביטוי שלנו ליצירה דרך אוכל. יצירה שמקדמת  מודעות לטריות, הזנה מיטיבה של הגוף, אוכל טעים וחוויות אירוח עוטפת ורגישה. כל זאת  עם התחשבות באדמה שממנה באנו וממנה אנחנו ניזונים.
 במלים אחרות: קייטרינג שעושה אוכל בריא שהוא  טעים מאוד ומוגש בצורה אסתטית, יצירתית, ובגובה העיניים. אנו מציעים מבחר תפריטים בריאים, אורגניים, טבעוניים וקשובים לאלרגנים.
ואני אומרתכותבת, כ ל  מ י ל ה  ב ס ל ע !

תגידו, יש מופלא מזה?
ליצור ארוע שמחובר ללב, בטוחה ששל כל אחד ולהעיז לחגוג באמת, בטבע, עם הטבע.
להזמין את מי שאוהבים להשתתף בארוע, שלא בטוח שאילולי אני/אתה, היה זוכה לחוויה מרגשת ושונה.
אני את שלי עשיתי, באהבה, שמחה ובשלמות עם הבחירה.
שתואמת אותנו, כולנו.
ת ו ד ה שיש עם מי, עם מה ועם אמא אדמה.
את המתחם הנבחר, עיצבה בטוב טבעי, טעם ועדינות, בחיבור עם הטבע, עם החומרים, הצבעים והקישוטים אליה ים, אומנית יוצרת ומעצבת ארועים, אלי ים האומנות שחיפשת.
אגב, אשמח לשתף בקונספט מעיף גבהים, את החגיגה פתחנו בסיור ליקוט לקטנים ולגדולים, לחבר עוד קצת ולתת ערך נוסף למיפגש בטבע.
הזמנו את אביבית ברקוביץ', מדריכה מקצועית לליקוט, שופעת ידע וקסם, סוחפת את כולם בהתרגשות לכל נבט שנבט, עלה ירוק, תבלין מרפא ועוד.
השילוב של הסיור, שהסתיים בסדנה להכנת פסטו בלוטים משגע, במתחם הארוע, שהתחבר נכון ומפנק עם כל שאר החגיגיות והחגיגה.
המרכז המקצועי לליקוט – מלקטים עם הברקוביצ'ים
מומלץ באהבה!

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

לא תודה