עוגת תפוחים פירורים טבעונית – מקמח כוסמין מלא, גבוהה, אוורירית, רכה וכל כך טעימה
יש עוגה ויש עוגה ויש את זאת.
בתכלס, היא בחושה.
נשמע פשוט?
כן ולא.
אתחיל בזה שהיא באמת טעימה בטירוף.
אוהבי עוגות הפרי ובפרט עוגות תפוחים, ירדו אפילו לברכיים, בחיי.
כל כך רכה, אוורירית, מודגשת טעמים, הביס הזה שהוא גם מתוך העוגה בפנים, עם הפירורים הקראנצ'ים מעל, הביסים של התפוחים המשגעים, שמשתלבים להם,
מה מה מה אכתוב,
רק שזו עוגה ששווה וכדאי להכניס לרשימת הבחושות טוויסט.

מעבר לכך שהיא נהדרת.
אני תמיד שמחה, מודה ומתרגשת.
שכן וכן,
אפשרי להגיע לתוצאות מעולות אך גם איכותיות ומזינות.
העוגה הזו כן וכן עשויה מקמח כוסמין מלא.אני טוחנת טרי, בבית.דואגת שיהיה לי תמיד כוסמין, את הזרעים עצמם.אם אפשרי אז מתוצרת אורגנית.
שאלתם הרבה, איך ועם מה.
עם מה אני טוחנת, איזו מטחנה, ורבים כתבו לי שהם רוצים גם.
אשתף שאני דוגלת בלמקסם!!! תמיד!!!
מה זה אומר?
הכוונה שלי הפעם, השימוש במכשירי חשמל ביתיים, שמפוצצים לנו את מדפי המחסן כבר.
אני עובדת כבר הרבה שנים, עם 3 מכשירים, בלבד!!! שאחד מהם גם ממש מיני,
מג'ימיקס (פודפרוססור-מעבד מזון) הוא המיני, מכונה להכנת חלבים צמחיים וחמאות אגוזים וגרעינים ובלנדר חזק איכותי.
זהו, זה הכל.איתם אני עושה הכל.
הם תומכי נמטבח שלי, עזר כנגדי.
את הקמחים אני טוחנת בעזרת הבלנדר, שהוא חזק, ומעבר לזה שהוא חזק, הוא פועל בשיטת הוואקום, בדוק!!! שמשמרת את הערכים התזונתיים של מה שנטחן.
פעם בשנה אני מרעננת, על פי בקשתכם,
ויוצרת קבוצת רכישה עבור בלנדר שווה,
חזק,
איכותי,
שניתן להכין איתו הכל, טחינת קמחים, כולל קמחי קטניות, שייקים, סמודיז בולז, גבינות, ממרחים, גלידות, קרמים ועוד.
אז, מוזמנים להצטרף, לקבוצה,
קיבלנו מחיר נהדר, עם הנחה מקסימה ומצ'פרת,
כולל משלוח חינם.
מי שזקוק/ה לכזה, ממליצה, בחום!!!
אצלי הוא פועל לא כל יום, אלא כל היום!!!
היבואן מקסים, שזה חשוב, לא פחות,
יש למי לפנות, והוא בארת, ויש אחריות…בקיצור, מוזמנים להתחדש,
לפרטים, רק לרציינים בלבד, שלחו לי הודעה בפייסבוק או במייל חוזר.

נחזור לעוגה,
מדגישה שוב, שיש ויש ואפשר שעוגות בחושות, מעבר להיותן טבעוניות, בנוסף שימוש בקמח כוסמין מלא או חיטה מלא,
תהיינה משגעות, גאות, גבוהות ואווריריות.
הרבה מדי אני שומעת וקוראת, המלצות לרדת משימוש מקמח מלא,
או מקסימום לשלב חצי חצי.
אז אני בוחרת בשלם, באיכותי, במזין.
משערת שאתם איתי, נכון!!!
עוד משהו טוב לגבי העוגה הזו, יש אפשרות להכינה ללא תוספת שמן בכלל !!! קראתם מאד נכון!!!
אז יאללה,
נפשיל שרוולים…

עוגת תפוחים פירורים טבעונית – מקמח כוסמין מלא, גבוהה, אוורירית, רכה וכל כך טעימה
תבנית קפיצית 23 ס"מ-לעוגה גבוהה

למתכון:
המצרכים:

1 ו 3/4 (1 כוס ושלושת רבעי כוס נוספת) קמח כוסמין מלא
1 כף אבקת אפיה + 1/2 כפית סודה לשתייה
1/3 כוס סוכר טבעי
1 כפית קינמון
קורט מלח
1 כוס חלב/קרם קוקוס, לא מרגישים כלל בטעם
1/4 כוס שמן נייטרלי/רסק תפוחים ביתי
2 כפות יוגורט סויה/רסק תפוחים ביתי
2 תפוחים קלופים וקצוצים
1 כפית סירופ מייפל טבעי/סילאן טבעי
1 כף סוכר טבעי
1/2 כפית קינמון
1 כף מיץ לימון טרי
לפירורים:
1/3 כוס קמח וסמין מלא
1/2 כוס מיקס אגוזים/שקדים קצוצים דק
1 כף סוכר וניל ביתי (סוכר טבעי אורגני+תוכן מקל וניל, טחונים היטב לאבקה)
1/2 כפית קינמון
3 כפות שמן קוקוס/נייטרלי

אופן ההכנה:
נתחיל בהכנת התפוחים, בקערה נערבב אותם עם 1 כף מייפל, 1 כף סוכר, 1/2 כפית קינמון, לימון.לערבב ולתת להם לעמוד כמה דקות.
נעבור להכנת הפירורים, מערבבים בקערית את המצרכים לתערובת פירורית.
נחמם תנור ל 180 מעלות.
לשמן את התבנית היטב כולל דפנות, עד למעלה.
בקערה נוחה, לערבב את מצרכי העוגה עצמה.קודם כל את היבשים, לערבב היטב, את הרטובים, לערבב, רק עד שלא יהיו גושים.
להעביר, לתבנית.לפזר מעל, בצורה אחידה את התפוחים, מעל את הפירורים ולהשקיע אותם רק מעט בבלילת הבצק.השאר שישאר כשכבה עליונה מעל העוגה.
להכניס לאפיה, לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש!! רק לא יבש מדי.

***
מעדכנת גם אתכם, מגיע גם לכם לזכות!!!

⭐️ה ג ר ל ה – give away ✈️ ‏ 𝖋𝖗𝖊𝖊 𝖓𝖎𝖌𝖍𝖙𝖘 𝖆𝖙 𝖔𝖓𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖇𝖊𝖘𝖙 𝖍𝖔𝖙𝖊𝖑𝖘 𝖎𝖓 𝕬𝖙𝖍𝖊𝖓𝖘 2

ו ל ה ג ר ל ה !!!

הקורונה- טיים הביאה איתה מזה ומזה…אך גם דברים טובים.
אתונה?
בדרך אליה וממנה?
הייתם כבר באתונה?
בא לכם?
מסקרן אתכם?
ההגרלה מתרחשת לה כבר,
בדף האינסטגרם שלי, בפוסט ההגרלה!!!

הגרלה אחול שקשוק שווה
והיא אמיתית וכדאית ואפשרית ומפנקת!!!

והיא קשורה למצב, בוודאי, לרענן, לחדש ולהחזיר את אתונה להיות היעד החם עם תום הבלאגן…
אז
קודם כל
כל המשתתפים כולם כולם,
יזכו בכרטיס חבר מוזהב ומנצנץ
המקנה לעד, לא טעות, לעד, 50 אחוזים על שהייה במלון בוטיק משגע, לכל החיים, כולל ארוחת בוקר, כולל 50 אחוז על הסעה מהשדה למלון ובחזרה.
כבר שווה,
אמרתי?

ומבין כל המשתתפים,
אגריל זוכה מאושר,
שיזכה בשני לילות, לזוג, כולל ארוחות בוקר, יין יווני מקומי, פינוקים וכל זה בסוויטה המטורפת של מלון הבוטיק המהמם, השוכן במרכזה של אתונה, שממנו הכל קרוב ממש.

מה עליכם לעשות?
קודם כל חייבים חשבון אינסטגרם.
מה לעשות,
שווה אפילו לפתוח במיוחד…

לעקוב אחר ההנחיות, מפורטות בפוסט, אחרת לא תעמדו בתנאים וחבל!

ההגרלה מסתיימת ב 15/6 בשעה 15!

קורונה? טיסות?
תוקף הזכייה עד 2025…
כך שלא תיהיה שום בעיה.

מחכה לכם,
יאללה,
בואו, תזמינו חברים, משפחה,
שכולם יהנו גם בכרטיס זהב לעד…
עדי

להגרלה באינסטגרם: הגרלה – אצלי בדף

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

לא תודה