עוגיות שוקולד צ'יפס ללא קמח – עם מרכיב סודי ובריא
נו, מה אומר ומה אכתוב,
שאם לא תנסו אלה,
תפסידו.
תצאו מכל התבניות, הקופסאות, ככה צריך, זה דומה, לא דומה.
אלו עוגיות בריאות!
הן ללא גלוטן,
לא כי יש בהם קמחים נטולי גלוטן, אלא כי הן עשויות מ'גוף' שונה, אחר, מפתיע…
הן ללא תוספת שמן.

הן כאלו טעימות,
מה טעימות,
משגעות,
לחבק אותן.
כל כך כייף שיש אופציות בריאות כאלה.
מה?
מה לא בריא? שוקולד?
ממש כן, למה לא? קצת, לפינוק, שוקולד מריר איכותי.
לילדים?
תורידו, תפחיתו…לילדים גדולים יותר, תשאירו למה לא.
אתם כבר מכירים את יחסי האהבה שלי עם השעועית השחורה.
קטנייה מטריפה.
טובה איכותית, חשובה, ופה בעוגיות יש לא מעט ממנה…
שחור זה גם יפה, חזק וגם בריא, השעועית השחורה, נסיכת הנסיכות ממשפחת הקטניות.
אוהבת אותה מאד.
שלבו אותה בתפריט היומיומי.
שעועית שחורה עשירה במינרלים, כמו ברזל, מגנזיום ואשלגן, בכוס שעועית שחורה יש כמעט את כל כמות הברזל היומית שרצוי וכדאי לצרוך.
מפוצצת סיבים תזונתיים, המסייעים, לפינוי, לעיכול, איזון ועוד…
אז אמרנו, גם שווה וגם יפה!
תקנו אותה, בכמות גדולה, חשוב שתיהיה טרייה, עד כמה שאפשר.תשרו במלאן מים, 24 שעות.אפשר במקרר בימים חמים.סננו והנביטו קצת, ליצור בה התחלה של פעילות אינזימתית, תכל'ס, להחיות אותה במעט. בשלו אותה בסיר לחץ, בסיר רגיל, קררו והקפיאו במנות, שתיהיה זמינה למגוון שימושים ומנות.
אז גם סגרנו פינה מתוקה, פינה של נחמה,
גם אותה צריך,
בטח בימי קורונה הלא חביבה,
והיא דה בסט ווי קן דו.
לצד הצ'אי של אחר הצהריים, בבוקר עם הקפה, לגינה,
עם אורח 1 או 2…

עוד מתכונים איתה?
מרק שעועית שחורה מטריף – היישר מקוסטה ריקה החלומית

לחמניות ענני כוסמין טבעוניות – ממולאות בהפתעות

טורטיות אמיתיות -אותנטיות, ללא גלוטן, עשויות קמח תירס, עם תוספות נפלאות, מנה משגעת!

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא קמח – עם מרכיב סודי ובריא

17-20 עוגיות תלוי גודל
עוגיות רכות ומפנקות!

המתכון:
כוס ו 1/4 (כוס ורבע) שעועית שחורה לאחר בישול וריכוך מלא! מסוננת היטב *
3 כפות חמאת אגוזים סמיכה ומוצקה יחסית (השתמשתי בחמאת אגוזי לוז)
להמתקה: 3 כפות גדושות סוכר טבעי גושי/סוכר קוקוס/דמררה/5 תמרי מג'הול (איתם העוגיות תצאנה יותר רכות)
100 גרם שוקולד מריר קצוץ או שוקולד צ'יפס מריר
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 175 מעלות.
לרפד תבנית תנור בנייר אפייה אקולוגי.
להכניס את השעועית למיכל בלנדר חזק ** אם אין אז לקערת מעבד המזון עם הסכין, לטחון למרקם חלק.
להוסיף שאר המצרכים, פרט לשוקולד ולטחון למרקם סמיך.
להוציא את הסכין ולערבב את השוקולד לבלילה.
לשמן ידיים או להרטיבם, ולגלגל כדורים חמודים וקטנים מהבלילה.
היא מעט רכה, אל בהלה*
לכדרר מיני כדורים.
להניח בתבנית, עם גב הכף, למעוך אותן מעט ולהוסיף חתיכה שתיים של שוקולד, כמו בתמונות.
להכניס לאפייה קצרה יחסית -16-14 דקות בתוכנית טורבו.
להוציא מהתנור ולתת להן להתייצב.

אנא בעדינות, הן רכות ושבירות מעט.

תהנו הרבה.

* חשוב לסנן את השעועית, כדי שהבלילה לא תצא רכה מדי.אם וכן זה מה שקרה, תוסיפו 2 כפות קמח קינואה/כוסמת/קוקוס/אורז

** שמחה לעדכן, שיצרתי קבוצת רכישה, לפי בקשתכם, גם לבלנדרים של ויטמיקס.
נכון לעכשיו יש אפשרות לרכוש את הויטמיקס E310, במחיר מ ט ו ר ף !!!
2390 ש"ח מחירו המלא, עבור הרוכשים דרך הקבוצה עם קוד הקופון תיהיה הנחה נוספת של 10 אחוזים,
כך שמחירו הסופי הוא 2151 ש"ח!
ח ל ו ם !
המבצע עד גמר המלאי או עד ה 9/2/21.
כדי לקבל את קוד הקופון שלחו לי הודעה.
מהרו מלאי מוגבל והמחיר ממש מתנה.

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

    לא תודה