לביבת תפוחי אדמה ענקית, בסגנון רושטי השוויצרי, הכי הכי פשוטה ומפנקת
מתאים למחבת/סיר בקוטר 23
המתכון:
המצרכים:
3 תפוחי אדמה, קלופים, פרוסים לפרוסות דק דק
מעט פלפל לבן טחון/או שחור
1/2 כפית מלח עשבים
1 כפית שמן זית או חמאה טבעונית
אופן ההכנה:
לפרוס במנדולינה/פודפרוססור, לעיגולים דקים דקים את תפוחי האדמה.לנקז את הנוזלים.לתבל במלח ופלפל.
לחמם במחבת נון סטיק/סיר, את השמן זית או החמאה הטבעונית.
להעביר בזהירות את תפוחי האדמה.להדק עד הדפנות, בגובה שווה, את הרושטי.
לטגן היטב, עד הזהבה, תוך כדי, להדק שוב, להפוך ולהזהיב טוב טוב גם את הצד השני.
להגיש עם יוגורט טבעוני, עם קרם פרש טבעוני, אפילו עם רוטב איולי טבעוני משגע!!!
עקבתם אחר הפוסט האחרון?
טבעות בצל – קראנצ'יות, אפויות בגריל עם איולי צ'יפוטלה טבעוני,
עוד רעיון מדליק, להגשה בחנוכה!!!
מזכירה לכם, הפיצו את הטוב והאפשרי,
שלחו תמונה,
מה זה אשמח!!!
חג שמח!!!
לאינסטגרם שלי, מוזמנים באהבה וחיבוק: עדי שפירא באינסטה
לא ברור לי מה מדביק את תפוחי האדמה זה לזה
ואיך הופכים בלי שכל היופי הזה מתפרק?
הי הי, רק לעקוב אחר הוראות ההכנה…כל כך פשוט ומפתיע, מה שמדביק זה העמילנים שנמצאים בתפוחי האדמה.בהצלחה!
מכינה עכשיו… הוספתי קצת מרק עוף פרווה ואבקת שום, באמצע שמתי שכבת טופו פטה שהכנתי אתמול אז נראה…
מחכה לשמוע…נשמע מעניין