?מפלצת בורגר ירקרקה מטריפה?
ארוחת קונספט סופר משגעת ומזינה
להיום לא???
בורגר ירקרק מ 3 מרכיבים???מנת חלבון טבעוני מנצחת
לחמניה ללא גלוטן – אבל משובחת
קרם גוקומולי אמאל’ה ??
ושאר ירקות?????
יש עוד מה להוסיף?
בואו נכין

בורגר טבעוני ירקרק – מטריף, פצצת חלבון משובח – 3 מרכיבים ויש!!! ללא גלוטן וללא שמן
6 בורגרים חמודים מאד

המתכון:
מה צריך?
200 גרם טופו קשה
2 קישואי זוקיני
1 בצל קטן
מלח, פלפל – לפי הטעם
להעשרה בירוקים – תוסיפו מה שאוהבים – פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק…כמה חופנים

אופן ההכנה:
במעבד מזון, נטחן את הטופו (לאחר ששטפנו אותו כמובן) ואת הבצל, ניתן לחתוך אותו לרבעים, להקלה בתהליך הטחינה.
למרקם חלק, תוסיפו מעט מים. לרוב צריך, לא יותר מ 1/4 כוס.
לשנות לסכין המגרדת, לגרר את הקישואים.
להעביר לקערה, לערבב היטב, לתבל. לתת לעיסה לעמוד שעה.
לחמם תנור ל 200 מעלות.
לרפד תבנית אפייה בנייר אקולוגי.
להכין את הבורגרים, עם רינג מיוחד בכדי לקבל את הצורה המושלמת, או לעצב אותם עם הידיים.
לפזר מעט שומשום, אופציונלי.
להכניס לתנור לאפייה, 30-35 דקות, עד שהם מוזהבים יפה ויציבים.
לאכול חם – משגע
לאכול קר – נפלא

להכניס ללחמניה ללא גלוטן – תעצבו אותם בצורה שטוחה, כמו לחמניית בורגר!!! מתכון פה: לחמניות ללא גלוטן
להכניס ללחמניה מקמח כוסמין מלא – עם גלוטן !!! מתכון פה: לחמניות מכוסמין מלא