חטיפי שוקולד טבעוני ביתי – מיקס אגוזים, דובדבנים, מאצ'ה
המתכון:
המצרכים:
1 וחצי כוסות שוקולד ביתי (אפשר קוני, מריר איכותי)
1 וחצי כוסות מיקס אגוזים ופירות יבשים לבחירתכם
2 כפות שמן קוקוס
חופן דובדבנים מגולענים וחתוכים, אופציונלי
3 כפות המתקה טבעית, סירופ מייפל איכותי או סילאן טבעי
אבקת מאצ'ה לאמיצים
מעט מחית וניל (לא תמצית)
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד בבן מארי.חשוב שלא ייכנסו מים לתערובת השוקולד.
במקביל, במחבת נון סטיק, להקפיץ קלות את המיקס אגוזים שבחרתם עם טיפה קטנה של שמן קוקוס. לקלות בקטנה, להוסיף 3 כפות סילאן טבעי או סירופ מייפל איכותי.להקפיץ ולהוסיף לתערוכת השוקולד.לטעום.אולי עוד המתקה, אולי צ'ילי 😳, מלח גס🤩, קינמון😊 ואת הדובדבנים…
להכנת החטיפים: על מגש קטן, שימו נייר אפיה. בעזרת 2 כפיות הערימו תלוליות מקסימות של התינוק הזה.תנו להתקרר.חצי שעה במקרר ויש!!!!
קשטו באבקת מאצ'ה ירקרקה ומרירה…
אושר עילאי 💚
התחברו אלי גם באינסטגרם:עדי שפירא
הכנתי את זה (בלי האבקה) לפיקניק והיה פשוט להיט! הולך להיכנס לרשימת התכונים הקבועים.
תודה רבה!!!
נפלא, הם להיטים השובבים הללו!!!
אחד הדברים הטעימים שאי פעם הכנתי. תודה! גם הכנתי את השוקולד עצמו ויצא מעולה
רויטל,
קודם כל שמחה מאד מאד שאהבת.
תודה על שחזרת לשתף.
והכי כייף שהכנת מההתחלה, את השוקולד עצמו.
נהדר💚
תודה עדי, אבל למה לא תמצית איכותית ביתית של וניל? המחית מכילה אלכוהול.
הי הי אמינה, בטח שכן, למה לא?