לחמניות טופו ועדשים מונבטות
בטעם גבינתי
טעימות ומשובחות
כאלו אין ולא היו
פצצות חלבוניות!
תכינו אותן!
יכולות להיות עגולות מאורכות או בצורת פיתות.
הן ללא גלוטן
הן טבעוניות
ללא קמחים
דלות בפחמימות יחסית
והכי הכי שוות שיש
יאללה למטבח להשרות את העדשים????

חזרה לשגרה, שנה חדשה, שבוע חדש, יום חדש כל יום מחדש.
אז הבטחות כשהן לעצמינו והן שוות – אמיתיות, לא בעיה כלל לעמוד בהן.
הבטחתם? הבטחנו? זהו מעכשיו, לשפר את האוכל, לאזן, לצרוך בריא יותר, מזין, מתאים ותואם…
תמשיכו לעקוב אחר המתכונים שאני משתפת אתכם, הם באמת מקלים על החיים, עושים הבדל, משדרגים מבחינת קלות הכנה, בריאות ואיכות.

שילוב מנצח בין טופו ועדשים.
אם אפשר לתת עוד בוסט משדרג – ללא מאמץ מיותר.
בואו ונשרה את העדשים.
בואו ננביט אותם ונעשיר אותם – ההשרייה והההנבטה מקפיצים ערכים תזונתיים, מינרלים וויטמינים, מעוררים אינזימתית ואפילו ערכי החלבון נהיים משמעותיים עוד יותר.
לטעם גבינתי – נהדר ומרענן – באים לעזרתינו הטופו ושמרי הבירה.
לגוף, הדבקה, נפח, אווריריות באים לעזרתינו זרעי הפסיליום בצורתם האבקתית או הפירורית.
פסיליום ניתן להשיג היום בכל בית טבע.
מהו? מי הוא?
הפסיליום מופק מצמח הלחך – הפלנטגו. הוא עשיר בסיבים תזונתיים שבאים לעזרתנו במתן שובע ולתהליכי הפחתה ושמירה על משקל.
יש להם לא מעט יתרונות גם בספיגת רעלים בכל מערכת העיכול והכבד.
יעילים בהתמודדות עם כולסטרול שומנים וסוכר בדם.
יש???
מכינים??

לחמניות טופו ועדשים מונבטות – פצצות חלבון צמחי משובח, ללא גלוטן, ללא קמחים, דל פחמימה, טבעוניות כמובן
מהמתכון מתקבלות 11 לחמניות

המתכון:
המתכון:
מה צריך?

1 כוס עדשים כתומות לפני השרייה והנבטה
3 כפות פסיליום פתיתים
1 כף אבקת אפייה
1 כף מיץ לימון
1 כפית מלח
1 כף שמנז
2 כפות שמרי בירה לטעם (אופציונלי)
1 כף מים אם יש צורך!!! (מסבירה בהמשך)
300 גרם טופו מוצק קשה
איך מכינים?
להשרות לפחות 8 שעות
להנביט!
לטחון את העדשים המונבטות טוב טוב נדרשת סבלנות – להרים את התערובת הטחונה למעלה
ולהמשיך לטחון עד שכל העדשים נטחנות – אם יש צורך להוסיף כף מים.
להוסיף את הטופו – לפורר גס
לטחון יחד למרקם חלק
להעביר לקערה
ולהוסיף את שאר המצרכים
לערבב טוב טוב
לכסות ולתת לבצק לנוח כחצי שעה
לחמם תנור ל 200 מעלות
ליצור לחמניות בידיים רטובות בצורה שבא לכן – עגולות, מאורכות פיתות, שומשום קצח מה שאוהבים למעלה.
לי יצאו 11 לחמניות משביעות.

לסרטון ההכנה: איך מכינים אותם – סרטון הדרכה

תמלאו ותמרחו בנדיבות מה שאוהבים – רעיונות ומתכונים לממרחים/גבינות – שמה לכן קישורים למתכונים פצצות – ל סנדוויצ’ים וארוחות סופר בריאות טעימות והכי הכי מפנקות:
גבינת אגוזים ועשבי תיבול, טבעונית ומטריפה
גבינת 'ריקוטה' טבעונית – עדינה, רכה, משגעת בטעמה
פאבה – ממרח אפונה צהובה יווני עם טופינג טבעוני משגע!
ממרח 'כבד – קצוץ' טבעוני