הצטרפו לניוזלטר שלי
רוצים להצטרף לניוזלטר שלי ולהיות הראשונים שמקבלים מידע על פוסטים חדשים, מתכונים חדשים ושאר מיני ירקות?
הירשמו בטופס ואתם בפנים
רוצים להצטרף לניוזלטר שלי ולהיות הראשונים שמקבלים מידע על פוסטים חדשים, מתכונים חדשים ושאר מיני ירקות?
הירשמו בטופס ואתם בפנים








סליחה על הבורות – מה זה שמנז? תודה.
שמן זית
אפשר גם עם עדשים ירוקות?
בטח
כמה זמן ניתן לשמור את הלחמניות ואיך? בקופסא סגור על השיש/במקרר/
הכי טוב, לשמור אותן טריות – את מה שנותר להקפיא. להפשיר ולחם מעט לפני הארוחה.
כמה זמן לאפות בתנור?
עד שהן אפויות , זהובות, תלוי גודל שלהן- בהצלחה
מה זה אומר להשרות 8 שעות ואז להנביט? איך את מנביטה אחרי השרייה?
השרייה במים. בקערה גדולה. לסנן ולהנביט – כדי להביא את העדשים למירב הזמינות שבה – זאת אומרת שהתהליכים הללו – מחיים ומחדשים את כל הטוב שבהם. הנבטה במסננת פשוטה, להרטיב מדי פעם עד שמתחיל תהליך הנביטה.