ספגטי כוסמין מלא – קן לגבינת המוצרלה הטבעונית, מנת ילדים אהובה וגם מבוגרים…
המתכון:
המצרכים:
250 ספגטי מקמח כוסמין מלא
רוטב עגבניות ביתי:
1 כף שמן זית
3 שיני שום כתושות
8 עגבניות בשלות אדומות ומתוקות
חופן עלי בזיליקום
1 כפית סילאן
מלח עשבים, לפי הטעם
קורט צ'ילי
גבינת מוצרלה טבעונית – בהכנה ביתית (כנסו לקישור)
חופן עגבניות שרי טריות
אופן ההכנה: לבשל את הספגטי בהרבה מים, עד לריכוך.לסנן, לשטוף, לטפטף מעט שמן זית מעל.
במקביל לבישול הספגטי, הכינו את הרוטב: לחמם מעט שמן זית, להוסיף את השום, לטגן דקה, להוסיף עגבניות קצוצות ותבלינים.לערבב.לכסות את הסיר ולבשל 10 דקות.להוריד מהאש ולהוסיף קרעי עלי בזיליקום.
כשהספגטי והרוטב מוכנים, הכינו את הגבינה, לפי ההוראות.
הרכבת המנה:
במחבתסיר שטוח, למלא עם רוטב העגבניות, לסדר 'קנים' של ספגטי עם חור במרכזם, את החור למלא בגבינה.
לפזר מעט עלי טימין, בזיליקום, טיפשופי שמן זית, פתיתי צ'ילי ולהכניס לתנור, בחום 200 מעלות עד שהמאפה מזהיב והגבינה הופכת ל'מותכת'.הכל מריח נפלא ומשגע!!!
להגיש מיד!
עדכנו איך יצא וכמה אהבתם: באינסטגרם או בדף 'דובדבנים של טעם'