עברנו את פרעה נעבור גם את זה.
לא משנה מאיפה באנו,
משנה לאן נלך.
בינתיים יש מצות…
וכן לילדים יש זכרונות,
ואני שמחה לרענן אותם, להמתיק אותם, בטח ובטח שהפסח הזה לא ישכח.
אז הכי הכי של פעם,
של סבתא,
המצות עשויות קמח כוסמין,
גנאש שוקולד ביתי טבעוני,
אז בסהכ,
אפשר לנשום…
פסח סביב, פסחה פה, הכל מתבלבל ומלבלב,
ניזרום עם מה שיש…
קינוח מתוק ב 5 דקות,
את מלאכת ההרכבה והקישוטים תשאירו לצעירים, אני הכנתי את הגנאש, השאר, ג׳ויה שלי💚

הכי הכי פשוט,
עם שידרוג קטן,
עם גנאש יאמי ממש,
עם הכנה של שוקולד ביתי,
מקפיץ את העוגה לגבהים.

עוגת מצות – טבעונית, עם גנאש שוקולד ביתי

המתכון:
המצרכים:

5-6 מצות מקמח כוסמין
כוס מים רותחים עם 1 כפית אבקת קקאו או קפה ו 1 כפית תמצית וניל
לגנאש שוקולד:
300 גרם שוקולד ביתי או שוקולד מריר קנוי
1 כף תמצית וניל איכותית
1/2 כוס סירופ מייפל אורגני/סילאן טבעי/סוכר קוקוס
1/4 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס קרם קוקוס

אופן ההכנה:
בסיר עם תחתית עבה לחמם את מצרכי הגנאש. חום/אש בינוני ומטה.
לערבב תוך כדי.
כשהגנאש סמיך, מבריק, אחיד.להוריד מהאש.
לתת להתקרר.
להרכבת העוגה:
בכלי מתאים, לשים את כוס הקקאו/קפה.
להשרות את המצה חצי דקה ולהוציא לצלחת הגשה.
למרוח מעל המצה הרטובה,
כמות יפה מהגנאש.
תחלקו בעין פחות או יותר את הגנאש שיספיק לכל השכבות כולל הציפוי העליון.
ככה להכין עם כל המצות.
את השכבה העליונה, תכינו יפה, אחיד, גם בצדדים וקשטו במה שבא.
זהו מוכנה…

ת ה נ ו !

את הקניידלך הכנתם?
בבקשה: קניידלך טבעוניים ממולאים באגוזים

את השומשמיות המטריפות?