

בואו נדבר על חטיפים ובכלל.
תכף מגיע גם סופ"ש.
מארחים, מתארחים, יוצאים לפארק או לגינה, יושבים על כוס יין או בירה, חברים של הילדים קופצים לאחה"צ, הגענו לשעת שיא, שדורשת הקפצת אנרגיה,
אבל רק חיובית.
בבקשה.

חטיפי שוקולד טבעוני ביתי – מיקס אגוזים, דובדבנים, מאצ'ה
חטיפי…
חטיפים
מתוקים, מלוחים.
יש להם מקום.יש דרישה, יש גירויים, יש את הבית, יש גם את הסביבה, את הבחוץ, את מה שקורה ולא קורה.
חטיפים, כשמם כן הם, חטיף, מנה קטנה וחטופה…האמת שאני פחות אוהבת את הכינוי חטיף.
מעדיפה שלא לחטוף, לתת מקום גם לרגע כזה, איך קראנו לו? רגע מתוק? רגע של נישנוש? רגע של שקט שלי עם עצמי? עם חליטה/קפה ו ח ט י ף…
מרבית החטיפים המוכרים לנו, הם פחות ידידותיים.
זה מחזיר אותנו.למטבח שלנו.להכנה ביתית.לשליטה על חומרי הגלם.
זה מחזיר אותנו שאפשר ויש להם מקום, רק בואנה, ניבחר נכון.נלמד חלופות.נכניס גם אותם לסדר היום או השבוע.
יש מחיר לכל דבר.
על מה נשלם?

מה נאמר ומה לא על שוקולד.
בואו נשים זאת על השולחן, כעובדה, גם אם יש יתרונות לשוקולד, ויש,
לא תמצאו אותם בביצת הקינדר, באצבעות שוקולד החלב ובעוד מיני ומיני שכאלו.
אין מנוס ולחזור ולהתאהב ולהתנסות ולחדש יחסים עם השוקולד האמיתי – שוקולד מריר!!!
כן כן כן!!!
רק הוא נושא בדגל של שוקולד איכות, שוקולד בריאות, שוקולד ידידותי.
אחוזים גבוהים של מוצקי קקאו, לא מתחת ל 60…עדיף למעלה כמובן.כמה שפחות תוספת סוכר, כמה שפחות תוספות אחרות ונוספות.בואו נהנה ממנו ככה.כמו שהוא.
ללא כל מיני חומרים מדגישי טעם, משפרים, מטשטשים ועוד…

חוזרים לנקודת ההתחלה.והיא לא רעה, להיפך.
ככל שנכין אנחנו בעצמינו,את האוכל, את הנישנושים, את המאפים, העוגיות, החטיפים,
נזכה בטוב.
ברור שזה לא תופס לכל יום וזמן, אך עד כמה שניתן.
אז מה היום?
נכין את אלו
חטיפי שוקולד טבעוני ביתי – מיקס אגוזים, דובדבנים, מאצ'ה
נכין אותם משוקולד א מ י ת י , ב י ת י , לא קנוי, ממש לא, שלושה חומרי גלם ויש!!! השאר לבחירה!!
נכין שוקולד ביתי.פשוט פשוט, טהור ומפנק.
תוסיפו, תפחיתו, שלבו כל מה שאתם אוהבים.
רוצים להפוך אותו לפרלינים?
בבקשה: פרלינים טבעוניים, בריאים ומשגעים



חטיפי שוקולד טבעוני ביתי – מיקס אגוזים, דובדבנים, מאצ'ה
המתכון:
המצרכים:
1 וחצי כוסות שוקולד ביתי (אפשר קוני, מריר איכותי)
1 וחצי כוסות מיקס אגוזים ופירות יבשים לבחירתכם
2 כפות שמן קוקוס
חופן דובדבנים מגולענים וחתוכים, אופציונלי
3 כפות המתקה טבעית, סירופ מייפל איכותי או סילאן טבעי
אבקת מאצ'ה לאמיצים
מעט מחית וניל (לא תמצית)
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד בבן מארי.חשוב שלא ייכנסו מים לתערובת השוקולד.
במקביל, במחבת נון סטיק, להקפיץ קלות את המיקס אגוזים שבחרתם עם טיפה קטנה של שמן קוקוס. לקלות בקטנה, להוסיף 3 כפות סילאן טבעי או סירופ מייפל איכותי.להקפיץ ולהוסיף לתערוכת השוקולד.לטעום.אולי עוד המתקה, אולי צ'ילי 😳, מלח גס🤩, קינמון😊 ואת הדובדבנים…
להכנת החטיפים: על מגש קטן, שימו נייר אפיה. בעזרת 2 כפיות הערימו תלוליות מקסימות של התינוק הזה.תנו להתקרר.חצי שעה במקרר ויש!!!!
קשטו באבקת מאצ'ה ירקרקה ומרירה…
אושר עילאי 💚
התחברו אלי גם באינסטגרם:עדי שפירא

הכנתי את זה (בלי האבקה) לפיקניק והיה פשוט להיט! הולך להיכנס לרשימת התכונים הקבועים.
תודה רבה!!!
נפלא, הם להיטים השובבים הללו!!!
אחד הדברים הטעימים שאי פעם הכנתי. תודה! גם הכנתי את השוקולד עצמו ויצא מעולה
רויטל,
קודם כל שמחה מאד מאד שאהבת.
תודה על שחזרת לשתף.
והכי כייף שהכנת מההתחלה, את השוקולד עצמו.
נהדר💚
תודה עדי, אבל למה לא תמצית איכותית ביתית של וניל? המחית מכילה אלכוהול.
הי הי אמינה, בטח שכן, למה לא?