לביבות גבינה חלבוניות או ׳שלוליות׳ בשמן אצל האימהות
הן טבעוניות ללא גלוטן ללא קמח ושמן

תוסיפו אותן לרשימת הלביבות לחג
הן מ ש ג ע ו ת ומזינות וענניות רכות רכות
הן ארוחה בריאה ומלאה.
חלבון בשפע ודגן משובח – ארוחה מושלמת ובנוסף קולי פירות יער,
שמבקש עוד 4 דקות הכנה, פשוטה ומהירה, שווה להכיר ולהכין, ללא סוכר ועם סוד מפתיע, ללא מסמיכים,
וכולנו כבר יודעים ומבינים את מעלות פירות היער.

אלו מסוג המתכונים של לגזור ולשמור. מעבר לזה שהלביבות האלו נפלאות לחנוכה, שתכף כאן, הן כאן כדי להישאר.
רק להוסיף אותן לרשימת המועדפים.
ארוחת פנקייקס – תהפוך לארוחת לביבות גבינה, ועוד כאלו.
יש בהן המוןןןן גבינת סויה, יש בהן שיבולת שועל – קוואקר ללא גלוטן ויש בהן טיפה של אבקת פסיליום.
מי מכם העוקבים המתמידים, הכיר והתנסה במתכונים הרבים, ומשני סידרי עולם ומטבח, תפריט ותזונה, שעלו לבלוג,
וגם לחשבון האינסטגרםשלי.
מה זה הפיסליום?
אבקה או פתיתים, ככה ניתן למצוא אותם בחנויות הטבע, המופקים מצמח הלחך – הוא הפלנטגו.
הפסיליום, בעצם, סיבים תזונתיים, שיעילותם ותרומתם טובה למערכת העיכול, תומך בירידה במשקל, בהורדת סוכר וכולסטרול ועוד.
מזמינה אתכם לתת הזדמנות, לאחד המתכונים, של הלחם, הלחמניות ופה ללביבות אלו.
הפסיליום נותן גוף, אוריריות, רכות, מפתיעה ומדהימה.

לביבות גבינה חלבוניות – ׳שלוליות׳, טבעוניות, ללא גלוטן, ללא קמח ושמן
המתכון:
מה צריך:

1 כוס שיבולת שועל פתיתים ללא גלוטן
1/4 כוס מייפל אורגני
1 כפית גדושה אבקת אפייה
1 כף אבקת פסיליום (כתבתי עליה למעלה בפוסט)
גרידת מקל וניל או כפית תמצית וניל
כוס וחצי גבינת סויה ביתית או יוגורט סויה ביתי
הוספת נוזלים – חלב צמחי או מים תוך כדי, מסבירה בהמשך
איך מכינים – לקרוא עד הסוף
לטחון בבלנדר שיבולת שועל לקמח עם פסיליום, אבקת אפיה, גרידת וניל (אם בחרתן בה)
להעביר לקערה, ולהוסיף מייפל וגבינה/יוגורט
לערבב טוב – אם סמיך מדי להוסיף מעט נוזלים (חלב צמחי או מים) לתת לבלילה הסמיכה לנוח כמה דקות
לחמם מחבת נון סטיק
ועם כף להניח שלוליות – זה נראה סמיך אבל זה בסדר, אפשר עם גב הכף טיפה למעוך אותן בעדינות כדי שלא יאבדו את הענניות
הבלילה מסמיכה עוד ועוד – ככה זה עם שיבולת השועל והפסיליום שסופחים נוזלים בצ׳יק
אז לא לחשוש להוסיף נוזלים תוך כדי ההכנה
עד הזהבה – לא יותר מדי – נסו אחת ראשונה הן מזהיבות מהר ונעשות טובות ממש בצ׳יק תבדקו והעבירו לצלחת הגשה
תכינו את הקולי פירות יער – בריא וטעיםםםם עם כל דבר לא רק עם הלביבות.
אבקת סוכר? הבת שלי אמרה את דברה…וקנתה אבקה אורגנית, לדעתי? לא נדרשת כלל.

לקולי פירות יער:
2 כוסות מיקס פירות יער קפואים
2 כפות זרעי צ'יה בהירים (עדיף – למראה)
3 תמרים עסיסיים ומתוקים קצוצים דק דק
או 3 כפות ממתיק טבעי אחר
לבשל כמה דקות את פירות היער, עם התמרים, עד שהם רכים, להוסיף את זרעי הצ'יה, לערבב היטב, לבשל עוד דקה יחד, להוריד מהאש, לתת לקולי להתקרר, להסמיך והוא מוכן לשימוש. טעים עם הלביבות כמובן, עם יוגורט, בסלט פירות, על דייסה, יאללה רוצו להכין.

לסרטון הכנת הלביבות לחצו על הקישור: לביבות גבינה בהכנה
לסרטון הכנת גבינת הסויה לחצו על הקישור הבא: איך מכינים גבינת סויה