לביבות ברוקולי מ 2 מרכיבים – ללא גלוטן וללא קמח, טבעוניות מזינות ומפתיעות!
הן מיוחדות מאד
יש פה אלכימיה.
2 מרכיבים – יוצרים לביבות ברוקולי משגעות.
הן ללא גלוטן
הן טבעוניות
והן חלבוניות – מפוצצות בחלבון מהצומח.
חנוכה זה גם לביבות ועדיף שיהיו כאלו שסוגרים איתן פינה של ארוחה ועדיף שתהיה כזו אחת שמזינה וטובה טעימה ומשביעה.
יש פה 2 מרכיבי בסיס ואין בהן קמח – בכלל לא
גם לא קמח שיבולת שועל ולא קמח שקדים כלום!
יש פה ברוקולי ושעועית לבנה טה טה טה דם
השעועית היא הדבק והחלבון ומחזיקה את הלביבה – אין עליה אין
וחובה להגיש אותן עם מטבל כלשהו – יוגורט גבינה שיהיה מתובל ומרענן קצת שום שמיר צילי …

לביבות ברוקולי מ 2 מרכיבים – ללא גלוטן וללא קמח, טבעוניות מזינות ומפתיעות!
אני יודעת שהן שונות ואולי גם משונות
העולם שלנו משתנה
ואנחנו חלק ממנו
עבורי גילויי הקסמים במטבח הבריא, הן שמחה גדולה.
שנים על שנים, דורות על גבי דורות, מתכונים עוברים להם, כי ככה.
הבנו כולנו שיש אין ספור 'פטנטים' ליצירת 'דבק' שהוא לא ביצה או קמח חיטה.
ופה אני מובילה אתכם לא צעד אחד קדימה,
אלא הרבה יותר.
לגלות את העולם החדש.
הלביבות הללו – הן נס.
הן הגיעו לחנוכה – הן כאן להישאר.
תתנסו בהן.
תכינו בכל גודל שתרצו, קטנטנות לקטנטנים, לביבה ענקית אפילו לסנדוויץ' – לחם איכותי, ממרח פיקנטי, עלי חסה, פרוסת עגבניה ומלפפון חמוץ.

לביבות ברוקולי מ 2 מרכיבים – ללא גלוטן וללא קמח, טבעוניות מזינות ומפתיעות!
המתכון:
מה צריך?

כוס ורבע שעועית לבנה רכה רכה ממש מתפוררת בקלות
2 כוסות ברוקולי – השתמשתי בקפואה – הפשרתי קצת סחטתי וקצצתי קטן קטן
חצי כפית מלח עשבים – תבלו איך שאתם אוהבים

איך מכינים?
למעוך טוב טוב עם מזלג את השעועית
להוסיף את הברוקולי והתיבול
להמשיך למעוך כך שמתקבלת עיסה המעורבבת ביחד טוב – השעועית היא הדבק
לחמם תנור, ל 180 מעלות
לרפד תבנית בנייר אפייה – לשמן בשמן זית
להכין לביבות שטוחות שמנמנות עגולות אליפטיות קטנטנות גדולות – מה שבא לכם
אפשר לפזר זרעוני קצח או שומשום
לטפטף מעט שמן זית מעל כל אחת
להכניס לתנור החם לאפייה
עד הזהבה והתייצבות – לי לקח 35 דקות
תבדקו אותן
זהו! הריח הטעם – קצצו סלט תכינו מטבל ותהנו

ממליצה מאד להכנס לסרטון – לראות איך נראית האלכימיה: סרטון ההכנה

מצרפת כאן שני שלושה מתכוני בסיס למטבלים:
יוגורט סויה
יוגורט קשיו
גבינת סויה